Mora IK

45272 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1136596

Sv: Övrigt
Tikinmyheart:

Jag håller med dig. Jag tillhör de som faktiskt trodde att Mora på allvar skulle slåss om en av de tre direktplatserna till KS. Jag tycker fortfarande vi har så pass stora kvalitéer i laget att vi skulle kunnat fixa det. Har faktiskt lite svårt att förstå det här resonemanget att vi har ett helt nytt lag, och att vi därför skulle vara så totalt borträknade. Många av våra kollegor i toppen av AS har, på papperet, svagare trupper. Många av namnen i våran trupp skulle göra de lagen gröna av avund, åtminstone på förhand.

Det är något annat som fattats i Mora i år. Vi har inte lyckats få ihop laget MIK och vi har framförallt inte lyckats implementera Moraandan i årets trupp. Den anda som präglades av hårt arbete och där alla drog åt samma håll. Mest frapperande är att det är just en del av de mer namnkunniga spelarna som svikit. De som borde gå i bräschen inställningsmässigt.

Almtuna har lyckats med det. Det är ett lysande exempel på hur mycket hjärta och engagemang betyder i en trupp. Det är bara att lyfta på hatten för AIS och jag önskar dem all lycka till i fortsättningen.

Många gnäller på att AIS spelar tråkigt och att de därför inte vill att de ska gå vidare. Själv tycker jag att AIS på ett lysande sätt spelar efter sin förmåga. Dessutom blev jag mycket imponerad över AIS inställning i går. Direkt efter nedsläpp efter 0-2-målet låg två AIS-spelare högt upp och störde Moras uppspel i offensiv zon. Det visar att de vågar och vill. Något Mora misslyckats kapitalt med i år. Där har rädsla präglat ledningarna, och det har alldeles för ofta slutat med kollaps.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Knogen:
Jag tycker oxå att vi borde har klarat en direktplats.
överallt har man hört från hockeyintreserade att Mora har ett
våldigt bra lag på pappret.

Varför lyckades vi då inte att "plantera" moraandan i År?
Kommentera