Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1140062

Sv: Övrigt
horcoff:

Klart det spelar roll vad du har för inställning. Ju fler som går omkring och inbillar sig själv och andra att vi aldrig kommer att gå upp igen, desto större risk att det blir en generell uppfattning och i förlängningen en uppfylld domedagsprofetia. Klubben behöver vinnarskallar och inte folk som redan gett upp. Jag är fullkomligt övertygad om att vi KAN gå upp igen. Varför skulle vi inte kunna göra det? Det måste vara målet för alla i och runt klubben. Sedan kanske det inte sker nästa säsong, eller nästa efter det, eller ens om tio år. Målet måste dock alltid finnas där. Och framförallt viljan och tron.

Personligen förstår jag faktiskt inte ens hur man kan mobilisera energi att vara supporter om man är övertygad om att klubben inte kan ta sig längre.

Jag vet sedan inte riktigt om jag håller med dig om klyftorna mellan allsvenskan och elitserien. Tycker du det ser tvärkört ut för de bästa AS-lagen i kvalserien? Det tycker inte jag. Och även om elitserielagen ofta på papperet ser ut att ha bättre lag så har vi ju tydligt sett genom åren att det inte behöver betyda ett smack. Det är jätteviktigt att kunna vara i allsvenska toppen, för att sedan i en kvalserie dyka ned på ett nervklent elitserielag för att roffa åt sig deras plats i finrummet.

Jag tror visst Mora IK har stora möjligheter att kunna vara där. Varför skulle vi inte kunna det?
Kommentera