Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1140984

Sv: Övrigt
Barbapappa:

Hm. Tänkte du innan säsongen att Toni Dahlman skulle fly till Finland och vägra vara här?

Jag hävdar fortfarande att de namn du räknar upp borde gjort de flesta lag i allsvenska toppen ganska gröna av avund inför säsongen. Jag ser inget konstigt i att vi faktiskt räknades som en toppkandidat. Jag hade tyckt det vore konstigare om vi inte varit det, med tanke på de namnen och den erfarenhet och bakgrund våra spelare hade.

Jag tyckte också många av nyförvärven inför den här säsongen såg intressanta ut. Även där fanns det erfarenhet från spel på högsta nivå, och borde ingett respekt hos våra allsvenska konkurrenter.

Jag tror också många glömmer att vi faktiskt huserade i en lägre division i år. Hade vi varit kvar i elitserien kan jag hålla med om att laget inte såg särskilt vasst ut. Nu var vi inte kvar där, och även om jag inte tror skillnaden är sådär jätteenorm mellan toppen i AS och botten i ES så är det ändå en väsentlig skillnad mellan divisionerna.

Märk väl att vi pratar inför säsongen nu. Inte vad som faktiskt hände. Jag hade till exempel, med de givna förutsättningarna, knappast placerat Malmö sämre än fyra om det varit inför säsong nu, och Malmö haft samma laguppställning som i säsongsstarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
Knogen:

han hade redan stuckit.

Stigsson:

det är ingen efterkonstruktion.

knogen:

jag rankade också malmö som topplag.
att dom floppade i år kan bero på att dom bara värvade en massa stjärnor där alla ville bestämma och ingen jobbade för varandra.

och visst det är en vågskål i det där med hur många stjärnor man ska ha.
Kommentera