Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1145180

Sv: Övrigt
Barbapappa:

Hoppas att det går bättre för er än det gjorde när Doverskog gick bort. Då dog Leksands IF som förening enligt mig. Man vet ju inte hur MIK som förening blir om inte Simons är vid rodret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Övrigt
mattias - 74: Skulle du inte tycka att det vore jävligt tråkigt om vi skulle försvinna? Vem ska du då klaga på och retas med?

För övrigt undrar jag hur många gånger Barbapappa har skrivit "kakburken" under dom senste veckorna?
Kommentera

Sv: Övrigt
mattias - 74:

jag har stora förhoppningar nu, en vd ska vara en vd, inte hålla på och stoppa fingrarna i kakburken för ofta. vilket Janne gjorde dagligen.
inget ont om Janne, det är ju inte länge sedan som han tog oss till elitserien.
och han har åstadkommit mycket för mora, men nån gång är det dags att gå vidare, och jag tror Janne har gjort sitt. (min tro, baserad på de senaste 2 årens resultat).
det finns fullgoda ersättare, hoppas att man hittar rätt direkt.
Harald kommer nog att få stort ansvar gällande spelarvärvningar och scouting av desamma. de ska ju trots allt passa in i hans filosofi.
Kommentera

Sv: Övrigt
mattias - 74:

Det är viktigt att få in en ny person som brinner lika mycket för MIK som Simons gjort. Hur blir det med de som sitter i styrelsen? Kommer de att sitta kvar? Frågan är vad var och en av dessa bidragit med kreativt när det gäller MIK. Ni som går på årsmöten kanske kan ge information om detta.

Det vore även intressant att få info. om MIKs ekonomi. Är den på rätt köl och finns det utrymme för att få in "spetskompetens" i truppen? (observera att jag satt spetskompetens inom citationstecken, dvs det finns olika meningar om vad spetskompetens är)

Slutligen Antikrundan visar en del intressanta saker frå Mora i kväll!
Kommentera