Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1291343

Sv: Kontraktsläget i MIK
Hakan Olsen: Att man ska behöva visa sån smörja till hockey Bofors - Mora ett mora som saknar allt vad hockey går ut på och en dålig målvakt , Undrar vad man tänker på som spelare Bedrövligt

zeb:
Vinst med 5-3. Bra. Nu har jag inte sett matchen och vet inte i detalj hur spelet var. Det verkar som MIK gjorde en bra andra period, men var allt för passiva i början av tredje. Det vore skoj om spelet börjar fungera. Slutligen, Bogg var uppsatt som back, spelade han som back?

zeb:

Det är skönt att MIK kan visa att de kan spela hockey. Efter första perioden undrade jag om de över huvud taget kan ta sig ur detta omständiga och krampaktiga spel utan tempo. Hansen in och Bogg ut var tydligen medicinen. Hansen bör stå framöver. Jag tycker att de även kan bänka Tukko. Helt osynlig under matchen och sedan tabben vid målet. Alltmänt är det för mycket kletande med pucken i försvarszon, och Lindgren är en säkerhetsrisk. Men som sagt vad, skönt att se att de kan lägga på ett kol och spela som under föregående säsong. Jag hoppas det gav en kick i rätt riktning. Kul att se att Brynäskillarna börjar komma in i laget och ge järnet.