Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1330083

Sv: En tråd för allt
MIK 7-1: Mycket bra av Mora , men det gäller att följa upp det här nu , Och inte tro man är bäst för man vinner över Örebro , det visar sig redan ikväll
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb:

MIK-Borås 1-3 på hemmaplan! En förbannad besvikelse, när dessutom Almtuna kvitterade när det var 4 sek. kvar och vann på straffar. Jag skulle vilja veta varför MIK inte kan ge järnen i måstematcher. Det kan ha att göra med att om motståndarlaget ligger på försvar, är det inte möjigt för MIKs spelare att torpedera och forsera in mål. Är det någon som var på matchen som kan rapportera vad som hände?
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb:
Bra!! MIK hänger med. Det var tidvis bra spel men man släppte in Växjö en del vilket var störande. En del slarv i försvarszon och tveksamheter. Man måste bli mera bestämd i sitt försvarsspel. Gartner är lite av säkerhetrisk, tidvis, men kommer att bli bra med ökad taktisk träning. För min del tror jag att det vore bra med mera tid på gymmet för att bygga, det gäller både försvars- och anfallsspelare. Kan laget bibehållas som det är till nästa säsong och samtidigt öka muskelmassan vore det super. Då blir MIK att räkna med när det gäller kvalet till IS.
Kommentera