Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1349950

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen: Vilket hockeylag när det börjar dra ihop sig viktiga matcher då ballar man ur totalt tingsryd- Mora 5-0 just nu , man slutar aldrig att förvånas när det gäller Mora
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb: Slutspurten av serien
Jag har tittat igenom de matcher som är kvar och gjort ett troligt utfall av matcherna. Jag utgår från att Växjö vinner mot Malmö idag och att Rögle tar 2 poäng hemma mot Malmö, samt att MIK vinner mot Bofors i morgon och mot Sundsvall, tar en poäng mot Leksand och två poäng mot VIK, men förlorar mot Almtuna borta. Det vore bra om MIK gjorde en bra match mot Almtuna som är en mardrömsmotståndare och då speciellt borta. Hitills har MIK varit chanslösa. Tabellen blir då.

Växjö 111 p
Örebro 101
Rögle 98
Leksand 96
Almtuna 93
VIK 87
MIK 87

Malmö 82
Oskarshamn 74
Bofors 71
Borås 63
Sundsvall 46

Tingsryd 44
Troja 41

Detta förutsätter att MIK har backar friska och spelar bättre än mot Tingsryd senast. En placering bland de 7 första hänger på en mycket skör tråd. Inlednigen av serien var allt för dålig på grund av en allt för tunn backbesättning. Det går inte att börja serien med ett B-lag som dessutom förlorade mot Ore. Det borde ha givit larmklockor.

Vi får hoppas på det bästa nu men besvikelsen kan bli stor.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb:
Ja det var en ryslig flopp. Men problemet nu var att flera spelare var borta och ett par blev skadade. Det kan gå käpp rätt åt skogen om spelare faller ifrån under slutspurten. Något liknande hände när Greger A. blev skadad. Är det möjligt att ta in Ore-bo-kanadensaren redan nu?
Kommentera