Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1379243

Sv: Kontraktsläget i MIK
rutger jönåker:

Emil Kåberg är klar för Örebro. Om man tittar på vad andra lagen värvar är det bara att inse att det blir stenhårt nästa säsong. Almtuna och Västerås har mycket bra lag på gång. Jag börjar bli mycket imponerad af (Linnés av) Almtunas laguppställning.

Leksand har fått in Prestberg och Forsberg blir kvar, men jag tror att Leksand får spela andra fiolen även i år. Dessutom har de levt över sina tillgångar. Hur länge håller det?

För min del känner jag mindre oro för nästa säsong än tidigare då backuppsättningen är bättre än på länge. Hansen i målet visade mycket bra nivå.

Det som behövs är en forward och en center med klass, men det behövs kulor till det.

Slutligen några kommentare om VM. Ekman-Larsson och Gunnarsson, vad sysslar de med? Kan även till viss del inkludera Petrasek i det gänget. Det var lite "deja vu" över det hela då MIK första matcher under senaste säsongen var något liknande, skillnaden var att MIK inte hade Fasth i målet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kontraktsläget i MIK
Hakan Olsen:

vm är ett fiasko, vi torska mot norge så nu kan vi lägga ner snacket om att tre kronor står högt i kurs;)
detta laget är helt under isen, och det är inte bara de som du tog upp.

örebro och leksand kommer att vara bra det vet vi redan, mora kommer att vara bra det är jag säker på.

almtuna har lånat 5 juniorer av aik, det gör inte dom starka, det gör dom patetiska.

västerås ser inte ut som ett topp lag, man har bytt ut mcgraath och fleury mot zettergren och lundbom, dessa byten går nog på ett ut tror jagh, dom har tappat en del av sin ryggrad när joonas leetmna la skridskorna på hyllan, en oerhört tung förlust för dom.
dom har bytt sperrle mot lasse, mm där har dom uppgraderat, men totalt sett så tycker jag att dom står på plus minus noll.

Malmö, kommer antagligen att bli bättre än förra säsongen "om dom får ihop det" vill säga, dom köper ihop ett nytt lag röjer i organisationen, stenbäck kan inte ett skit om hockey men ska i alla fall vara med och bestämma, och sådana saker brukar gå åt pipsvängen det vet vi.

södertälje har inte ens fått ihop något som man kan kalla lag ännu, men lär säkert bli farliga.

Troja ljungby vill jag höja ett varningens finger för, jag vet vad rossen är kapabel att driva spelarna till, och lyckas han få ut det bästa av laget så kommer dom topp7.
Kommentera