Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1430939

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen:  Ja det kan man nog säga  inte bara där , man blir så jävla trött ,I flera år har det sett mer eller mindre ut som det gör idag, Man kan inte lära sig att spela ett bra försvarsspel vad är det för fel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb: Skönt att det blev vinst även om en del slarv och de första 5 min kan ha ställt till det. Jag hoppas detta är ett trendbrott. Samtidigt håller jag fast vid att det behövs en bra och stabil back.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: det verkar vara total tystnad bland fansen. Inga irriterade uttalanden om MIKs situation. Alla måste inse att ett par stabila backar skall in i truppen. Finns det ekonomiska medel för det? Målisar finns det ont om just nu, och det är inget att hoppas på. Att som Luckner slå huvudet blodigt gång på gång är ingen bra lösning.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: Ja man blir trött på det dåliga försvaret. Det behövs även en pålitlig målvakt. Har en känsla av att det varit för många lätta mål. Skillnaden mellan ett topplag och ett lag längre ner kan hänga på målvakten. Allvarligt talat undrar jag hur länge det kan pågå med Luckner vid rodret. Skulle MIK haft ett ännu sämre läge utan Luckner? Slutligen, nu måste det ske förändring för att det skall bli vinster mot de lag som ligger före i tabellen. Som det ser ut nu är plats 7 det bästa som åstadkommas.
Kommentera