Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1444227

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen:  Ja nu är ju crister olsson ledig ta hit han så han kan lära Mora att spela ett fösvarsspel  för det verkar som man går bet här
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb: MIK-Leksand 0-2. Två mål som tydligt visade på orutin. Andra målet är ett klassiskt Ryno-mål. Det var helt klart vad han skulle göra, men försvaret gick bort sig. Annars tycker jag att MIK gjorde en bra första och tredje period, men andra var helt bedrövligt dålig. Spetskompetensen som gav " short handied goals " föregående säsong finns inte i år, synd nog. För att öka osäkerheten hos moståndarna skulle det ha behövts.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: Bra att det kommit in en ny målvakt i truppen. Det är mycket viktigt med bra målvakter. Många gånger är målvakten "tungan" på vågen. Ett lag byggs från försvaret och framåt. Jag är frågande till att den finska backen får lämna. Backspelet har varit dåligt med ordinarie manskapet. Det behövs minst en bra back för att få stabilitet och att laget kan spela utan ängslan.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: Jag har läst Salos uttalande. Har förstår inte försvarets betydelse för ett lags framgång. Ett lag byggs upp från målvakt och framåt. De kommer inte att vinna fler matcher med Salo vi rodret. Det är helt befängt av Salo att tro att han skall bli den som frälser LIF, det är många som har haft den ambitionen.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: Salo verkar styra och ställa i Leksand. Är det en besparingsåtgärd att kicka Olsson? Börjar det bli ekonomiska problem? Olsson kan passa bra i MIK. Senaste matchen mot Borås var det problem med fokus igen. Tur nog kunde Pavlikovski ordna segern. Ett snilledrag att få in honom i laget. För min del tror jag att det behövs hjälp med hur de skall hålla fokus en hel match och det krävs mycket mentalt för att hålla det.
Kommentera