Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1450086

Sv: En tråd för allt

zeb:

Enligt vad jag har fått erfara av moringar som jag pratat med så var Harald helt fel som matchcoach då han vill spela en hockey som inte passar i AS. Rätt eller fel?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
mattias - 74:  Rätt Men han spelar nog med det han har att tillgå om du förstår vad jag menar Ska Leksand nån gång komma till elitserien så måste man ha en riktig bra tränare och det är Harald
Kommentera

Sv: En tråd för allt
mattias - 74: Vilken sorts hockey vill han spela? Spelet i allsvenskan är mycket tuta och köra, många gånger inte mycket till struktur. Örebro har en viss tanke bakom det de gör och ett systematiskt arbete för att nå elitserien. En klass för sig även om Bofors vann igår och det var bra att de gjorde det. Jag tycker att vi har ett mycket mera problematiskt läge i år än för ett år sedan. Att bli av med huvudcoachen och dessutom spelare som saknar självförtroende. Jag hoppas verkligen att MIK börjar vinna matcher igen. Det behövs för att publiken skall komma och att spelare vill komma till laget. Upptakten till nästa års serie vill jag se att MIK vinner tvåsiffrigt mot Ore, varje match skall vinnas, det spelar ingen roll vilka är motståndaren.
Kommentera