Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1466335

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen:Ja det vete fan vad man håller på med i klubben,,J20 superelit håller på att åka ur ,hur ska man få fram några nya killar ? Har man råd att värva ? Nej tror inte det Topplag i allsvenskan är nog ett minne blott
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb: Medlemmarna i MIKs supportergrupp måste börja agera. Fortsätter detta kommer MIK att ramla ur allsvenskan inom något år, kanske redan efter nästa säsong. Det vore väldigt trist om det skulle bli samma historia som för Björklöven. Inkomster för klubben kommer att minska när de inte blir en av de 7. Finns det någon vettig och seriös diskussion på nätet?
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: 10 skott på mål, 4 mål i baken! Vilka målvakter har värvats? Det måste bli en skärpning när det gäller ledningen. Jag tycker synd om spelarna som sliter i anfallet. Nilssons tabbe som gav 1-2 var nog matchavgörande.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: Ett problem är att det inte kommer ut någon information eller att det inte finns någon kanal för kommunikation. Vad tänker de göra för att öka juniorernas kvalitet? Finns inte hockeygymnasiet längre? De har knappast varit offensiva. Otroligt frustrerande. När det gäller senaste två matcherna måste Hansen ta på sig poängförlusterna. Otroligt onödiga poängtapp.
Kommentera