Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1509456

Sv: En tråd för allt
Joakim H: Jo det är klart att de skall vara tillräckligt bra. Men det är frågan om att ge hopp till att få en plats. Ordvalet är viktigt psykologiskt. När det gäller juniorlaget behövs kompetenta spelare för att det inte skall bli en upprepning av föregående säsong. Det verkar finnas en vilja och ambition att göra något för juniorlagen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen: Japansk spelare till MIK j20! Skoj!!
Kommentera

Sv: En tråd för allt

Hakan Olsen:

Absolut är det så, det är där Mora lägger det största krutet i år, även om man försöker få ett så bra a-lag som möjligt. Det är ju trots allt i de egna leden den största framtiden ligger.

Ska bli en otroligt intressant säsong tycker jag, en del tycker att vi har en av seriens sämsta backuppsättningar, men jag tycker inte det. Vi borde kunna vara med och slåss om 7:e platsen. Att media tippar oss så lågt handlar ju om att de inte vet något om våra utlänningar, men våran tränare Vener har koll på dom och det räcker för mej att hålla modet uppe :)

När det gäller tryouten så handlar det ju i alla fall om att hitta guldkorn och då går det inte att ge några falska förhoppningar utan det är precis vad det låter som, dom får komma hit och slåss om nån enstaka plats. Om ingen håller måttet så blir det ingen, det e ju inga konstigheter i det. Jag menar (det är ju inte arbetsförmedlingen vi pratar om).   :) Och detta är ju något som alla inblandade är medvetna om, utan att Mora säger något.

Troligen så slåss vi om sjunde platsen, och risken finns att vi hamnar strax utanför slutspelet. Men denna satsning är ju inte heller tänkt att bära frukt direkt i år utan ska ses som en mer långsiktlig satsning, då man efter denna säsong kan börja bygga med juniorer från det egna j-20 som kommer att vara mycket bättre än tidigare.

Jag förstår att frågetecknen är många bland folk, jag har några stycken själv också, men jag sopar dom under mattan i år och låter dom vara där åt alla tvivlare att gräva fram :)

Sååååååååå, skönt att säsongen startar snart, börjar bli en hel del abstinens nu efter hockey :))

Kommentera