Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #549155

Sv: Christer Englund
mr big: ja, den här Englund har jag inte mycket för.. jävla idiot rent utsagt.. hatar han från de att han våldtog lilja husselius och tallinder i vintras.. när han själv varit en av dom största "HINGSTARNA" under sin tid som hockeyspelare.. och att han nu skyller alla utlänningar på mora är ju bara tragiskt.. att han ens kan tänka tanken..

de va som i vintras när timrå klagade på mora.. mora hade 9st icke svenskar.. och timrå hade 8? jag ser inte skillnaden.. de e bara ett jävla klaganade på mora och ett förbannande gulligullande av andra klubbar.. framför allt Siljans ändtarm Leksand.. om dom skulle ta in 15utlänska spelare så skulle ändå mora vara det svarta fåret med 8st..

kan bara jämnföra med min kursledare jag just nu har, och på kursen viskade med en annan kursdeltagare om leksands nya utlänningar.. och jag säger "ja, visst är det kul att köpa kärlek för dyra pengar" och han säger till sitt försvar att mora inte kommer hålla för dom lägger ut så mycket pengar.. PÅ utlänningar.. när leksand har samma planer.. är de inte samma sak? vart fan ligger skillnaden mellan Siljansnäs och mora? båda gör ju samma sak.. skillnaden är att Siljansnäs betalar garanterat 4x så mycket som mora gör.. ut med packet!!!
Kommentera