Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #671217

Sv: Mora - Leksand

SIVASN:
Om du nu tycker dig att ha fog för att just Christer Lärking är sopkass, ställ dig då den frågan om just du skulle vilja dra igång en HATA DOMARN/DOMARJÄVUL-orgie i hemmaklacken i denna matchsituation:

Det är endast fyra sekunder kvar av tredje perioden, och domaren dömer ett väldigt väldigt tveksamt 3-2-mål. Det måste ha varit omöjligt att se pucken i virrvarret framför mål, och målvakten är vansinnig eftersom han anser sig ha haft pucken i plocken hela tiden. Lärking vägrar att kika på målkameran trots det förlorande lagets idoga protester från både spelare och ledare.

Hemmalaget - ditt lag - har just tjänat tre gratis poäng.


Om du i detta läge INTE skriker DOMARSKANDAL! har du just lagt dina åsikter om Lärkings uselhet på hyllan, och något annat kryper fram. Det är din önskan att ditt eget lag ska vinna och motståndarna förlora i alla lägen. Det är alltså denna grottmansåsikt som får dig att klaga på domaren i tid och otid.

Summa sumarum: Du tycker egentligen inte att Lärking är sopkass. Han har bara ibland varit ivägen för att ditt lag ska vinna ett par gånger.

Kommentera