Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #675435

Sv: Hv- Mik
ohh, vilken härlig seger!
Harri satte äntligen in Jonathan i förstakedjan och petade Simons som åkt runt på en skridsko senaste matcherna... Har velat det i 10 omgångar nu, men inte vågat säga det för att folk verkar försvara honom så hårt och inte klarar av att kritisera honom när han inte är så bra.

Missförstå mig inte nu, jag tycker att han lätt platsar i laget, men om han fortsätter med det mediokra spelet han haft sen juluppehållet, så vill jag inte se honom som center i förstafemman och som en av de med mest speltid.

Hoppas nu Jonathan tar chansen med mera speltid(om han får chansen igen) så som Bäckström gjort i Brynäs! Han är ju grym på att teka redan!=D

Kommer inte sakna Aatvars särskilt mycket heller OM han försvinner, han är ju inte direkt purung och inte den som verkar ha mest hjärta, det är iofs bara en känsla men han verkar inte vara den som offrar sig och sliter arslet av sig i varenda byte som t.ex. Toukko och Jansson.

Är det förresten någon som vet om det var någon som skadade sig? De sa på hockeykväll att vi bara hade 4 backar i slutet av matchen, trots att vi hade 7 st med oss dit enligt swehockey!?
Kommentera