Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #865397

Sv: Kvalserien
Mike Skinner: Jag hoppas verkligen inte att MIF klarar kvalet. De skulle må bra av några allsvenska år och börja satsa på de lovande junisar de har som annars sticker någon annanstans för att få chansen i stället för att de värvar 50 pers till truppen i diverse omgångar.

Låt den ursprungliga truppen spela ihop sig någorlunda innan skeppnings- och värvningshysterin tar vid. Innan jul är det ingen anledning till panik, men det är då man skall börja fundera över vad det är som saknas i truppen och vilka som inte fungerar och som kanske borde lånas ut. Malmö har skeppat och värvat hejvilt.

Med de spelare som passerat under säsongen kunde nog Malmö ha varit en finalkandidat, fast tränarna lät aldrig någon av trupperna spela ihop sig. Därför vill jag som LHF-supporter aldrig se Osten i LHF igen. Han stod, hos oss, för "höjdare" ingen annan förening någonsin skådat. ...och nu tror han att bara för att han är luling och var tränare när vi vann SM-guld så är alla oförrätter som ägde rum EFTER det är förlåtna. Han värvade skitdyra spelare som presterade nada och var nära att driva föreningen i konkurs. No thanks till Osten, i någon som helst roll inom föreningen. Möjligen kan Malmö med Percys miljoner bakom sig reparera Ostens misstag, men ingen annan grejar det utan att blöda ordentligt.
Kommentera