Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #941793

Sv: Mora - Färjestad
horcoff: jag tycker fortfarande inte att det är Arveds fel nånting av vad Mora presterar...det ser ju precis ut som förra året med Harri...vi vinner ett par matcher. Vi förlorar några fler...

Vi är inte bättre än så här...vi ska ligga nere i tabellen och kämpa om en slutspels plats inte mer. Kommer antagligen vara samma visa nästa år också och kanske till och med året efter det. Den stora skillnaden på truppen är att Brendel har försvunnit som kunde göra mål. Så enkelt är det bara...

Trodde faktiskt att vissa spelare skulle kliva fram och börja producera lite mer mål den här säsongen men så är tydligen inte fallet. Och inte är det Arved som inte kan göra mål när det är öppet mål nej just det det är spelarna. Och det är inte Arved som skjuter 15 skott på en match det är också spelarna.

Tror knappast han står inför match och säger gubbar snurra i hörnen hela matchen när ni är i anfallzon och tappa pucken sen. Och många trodde mycket på "Liket" och Hagos men då kan man också komma ihåg vilka "Liket" spela med förra säsongen nrä han öste in poäng och Hagos har aldrig varit en målmaskin.

nu har jag skrivit så mycket så jag blir helt snurrig själv men jag hoppas det är någorlunda läsbart....

Och lugn bara lugn det kan fortfarande bli slutspel. Det är långt kvar och ajg tror verkligen inte vi hamnar i en kvalserie finns sämre lag än Mora i den här serien.

tack och hej god natt.
Kommentera