Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #978153

Sv: MIK - LHC 2/2
Metal Guru: Det är ju inte direkt kul att spela KS eftersom det alltid finns en risk i det. Men att deppa över att just vi ligger sist och kanske kommer sluta sist också är inget konstigt. Jag har iaf slutat deppa. SSK har spelat kvalserien som nästan inget annat lag. SAIK spelade KS direkt på sin första säsong. Timrå var ner och lirade KS. Malmö och LHC likaså. Nu är det antagligen vår tur. Inget att lipa över.
Ska man vara besviken? Ja, lite. Som supporter tror man ju alltid på sitt lag.
Ska man vara förvånad? Inte ett smack! Vi har hållit hus i de nedre regionerna de senaste fyra säsongerna, det här är helt logiskt. Det hade varit lika logiskt med en åttondeplats också visserligen eftersom lagen är så jämna. Tough luck.
Ska vi vara rädda? Ha! Vi ska vara klädsamt bekymrade eftersom bara idioter (ni vet vilken dumdryg klubb jag syftar på) går segervissa in i en kvalserie.
Nu sitter vi i skiten kan man tycka och det är väl sant. Lika sant är att vi står inför en häftig utmaning. Klarar vi detta är det en pungspark på etablissemanget som skickar upp de små kulorna i gommen på dom jävlarna. Mora ger aldrig upp!
Kommentera