NHL

14105 inlägg · 804 ämnen

José Theodore

699208 · » Till forumet


Sv: José Theodore
Deas:

Jublar är nog att ta i, men å andra sidan kan man inte undkomma att Théo verkligen hade problem i Montréal. "Doping"-skandalen i år och Loan-shark affären ifjol, där den sistnämnda bl a involverade flera familjemeddlemar har säkert satt sina spår. Dessutom blev väl hans svärfar anklagad för att ha haft sex med en minderårig! Så det var ju rabalder på mer än en front i hans liv om man säger så och därför tror jag att han behövde en nystart.

Tror det hade varit svårt för honom att få det i Montréal, så (tyvärr) var nog traden bäst för alla parter. Visst är även jag lite besviken att man mister en världsmålvakt i Théo, men å andra sidan har Habs ändå ganska angenäma "problem" vad det gäller att vaska fram en ny förstemålis:

Cristobal Huet: Har än så länge storspelat och ligger betydligt högre upp i statistiken än vad många räknat med inför året. Detta inkluderar folket i Montréal.

David Aebischer: Har varit hyfast stabil (vad jag vet) i Avalanche och var väl mer eller mindre odiskutabel förstemålis efter Roy-eran. Han har ju iaf potential att bli en förstemålis även i Montréal.

Yann Danis: Höll nollan i sin första NHL-match och har varit klart godkänd i ett annars mediokert Hamilton Bulldogs. Förra året spelade han dessutom lysande och har säkerligen potential att slå sig in i NHL på nytt.

Carey Price: Draftfyra (har jag för mig) ifjol, vilket ju med facit i hand kan visa sig bli ett bra val, då man gjorde sig av med Théo under detta år.

Kontentan av detta anser jag ger Montréal flera chanser att kunna fa fram sin nye förstemålis. Floppar någon av Huet eller Aebischer så finns det ändå några andra att plocka av.......
Kommentera

Sv: José Theodore
henkaaa: ah, det gör traden mer förstålig.
Kommentera

Sv: José Theodore
WarhawK:

Théo får 4,5 för denna säsong respektive 5,5 och 6 för de två följande!
Kommentera

Sv: José Theodore
Deas:
4,5 mille för denna säsongen får han sen vet inte vad får nästa dock om det lika eller mer
Kommentera

Sv: José Theodore
Paddan: De jublar hos Habs? Ja de kan ju knappast vara nöjda det här året men sett till tidigare år och potential är ju Theodore en världsmålvakt. En sån målvakt ger man inte bort mot Aebischer i första taget. Speciellt då Huet spikar igen match efter match och Aebisher vaktar båsdörren :P

Storleken på Theodore's kontrakt måste ha spelat in. Någon som vet vad han får per år? Säkert en 5 miljoner iaf annars hade nog inte Habs gjort traden.
Kommentera

Sv: José Theodore
Dragan 2k: Tanken från Avshåll kanske också var att Theodore möjligen kunde tänkas få samma utveckling som en viss Patrick Roy, som märkligt nog också kom från Habs till Avs.
Kommentera

Sv: José Theodore
Paddan: Tror som du att man från Montrealhåll är riktigt nöjda över att man inte längre har Theodore inom organisationen.
Kommentera

Sv: José Theodore
Dragan 2k: Det måste ju kännas trevligt att göra sig av med Aebischer och få en skadad... och senare avstängd... Montrealmålvakt som tjurat och varit allmänt ur fas i retur. Känns som att de jublar ordentligt hos Habs.
Kommentera

Sv: José Theodore
Theodore: Internationellt avstängd. Nej. Ja. Colorado. Colorado vill ha en bra målvakt.
Kommentera

José Theodore
Hörde nyss att han blivit avstäng i 2år. Gäller det NHL också? Och att han bytt klubb också. Någon som vet vart han flyttar och när och varför detta skedde?
Kommentera

699208 · »