NHL

14243 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1043106

Sv: Stanley Cup 08
Nu måste jag säga att Calle precis var helt off.

Pittsburgh har inte alls en sämre forwardsbredd (vilket han påstår). På pappret är den bättre än Detroits. Malone - Malkin - Sykora var en av ligans absolut bästa kedjor hela våren och det är Pens andrakedja. Staal är en bättre tredjecenter än vad Detroit har. Talbot är ännu ingen Draper men mycket bra i sin roll som (oftast) fjärdecenter.

Problemet är Detroits bättre backar och att de är så mycket bättre organiserade. Och ja, framförallt, att nämnda andrekedja är helt (till samtliga medlemar) under isen. Mest beroende av mysteriet Malkin som ger bort puckar precis hela tiden nu.

Pittsburgh kan bli mycket bra? Ehm, ja finalplats är ju dåligt :P Inte det jag reagerar på här dock (bara dåligt formulerat av honom) utan hur han säger hur de kan bli bättre med tiden och med rätt trader? Ehm, jaha? I år var inte ett sådant år? Hossa, Gill och Dupuis vid trade deadline, det var inte lyckat? Jag säger inte att Pittsburgh blir Tampa Bay North, de har mycket bättre timing sett till lönetakets nivå och egen ekonomi, men det kan mycket väl vara just i år de får sin bästa chans på ett bra tag.
Kommentera