NHL

13988 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1058576

Sv: The Hockey News' top 50 inför 08/09
henkaaa: Inte en chans att jag skulle ranka Malkin före Crosby. Jag är övertygad om att Crosby kan bära Pittsburgh minst lika bra om de skulle få Malkin skadad.

Lecavalier var inte Tampas bästa spelare då de vann Stanley Cup och han har inte klarat av att hålla uppe laget särskilt bra på sistone, han var nästan medioker under den andra halvan av förra säsongen. Malkin gjorde under sin 2:a NHL-säsong siffror som Lecavalier bara har lyckats göra en gång i karriären. Jag tycker att Malkin har ett bredare register i sitt spel. Lecavalier har mer och mer blivit en kontringsspelare, en sniper, på senare år. Han är alla gånger topp 10 i NHL men inte topp 5.

Jag tycker att Hossa var riktigt bra i Pittsburgh, han gjorde verkligen en skillnad för det laget. Han är till skillnad från Kovalchuk även bra defensivt. Kovalchuk gör ganska många mål däremot. Han borde ha klättrat någon placering.

Det är absolut ingen katastrof att lämna ute Carey Price. Det blev ju ingen direkt slustpelssuccé för honom. Han har mer att bevisa. Då är det värre att lämna ute Marc-Andre Fleury. Speciellt när Vesa Toskala anses platsa på listan.

Mike Richards är grym. Stentuff spelare som gör över en poäng per match. Flyers lär ju tro att han är en avgörande faktor med tanke på att de signat honom till och med säsongen 19/20.

Ska någon finne med så är det nog Kimmo Timonen. Men det är inte heller givet.
Kommentera