NHL

14094 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1075302

Sv: Matchtråd
Tre mål i debuten av Fabian Brunnström!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd
Wayne Gresky:

Hemskys 2 - 0 i natt på devils var en godbit.

Undrar hur skadan på Brodeur påverkar New Jersey egentligen.
Kommentera

Sv: Matchtråd
Usch vad tråkigt det var att som fan sitta uppe och se Pittsburgh inatt.

För det första detectade yahoos websändning min uppkoppling till 1600 kb/s men ändå laggade sändningen både på 1200 och 700 kbs så jag fick nöja mig med 300 och liten skärm. Kan det vara så att programet jag använder för att surfa anonymt (yahoos sändningar är begränsade till USA) slöar ner?

Matchen i sig var hemskt trevlig i två perioder. Pittsburgh var klart bättre och det inte bara i PP. Det var en lättnad att se det sistnämnda fungera igen (Malkin ska spela på högra pointen och ingen annanstans) och Malkin och Crosby började likna sig själva igen. Trodde jag.

I tredje perioden suger alla totalt och ett effektivt Caps vänder matchen. Speciellt Crosby är hittills inte att känna igen. Han peakade väl vid 19 och karriären går nu nedåt (nej jag är inte uppgiven :P).

Ovechkin var än mer intressant iaf. Han ägnade sig mest åt rävandes högt i mittzon eller att gång på gång helt lämna alla tankar på spelet i övrigt för att satsa hårt på Malkin. Två gånger på gränsen till charging men Malkin han mer eller mindre precis undan.

Roligt att se hur ESPN rakt ut attackerar honom i matchrapporten.

"...become rivals who play with an unaccustomed physicality when they oppose each other, often going out of their way to try to deliver a big hit on the other.

"Ovechkin is a great player, but every time he hits me -- I don't know why," Malkin said.

Ovechkin's explanation?

"It's just a hockey game. I hit hard with everybody," Ovechkin said, although he rarely gets involved in the defensive end in most games"

Ingen generell attack mot Ovy från min sida, jag tycker han är en av världens bästa, men i just den här matchen var han...ja, intressant.
Kommentera