NHL

12718 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1552756

Sv: NHL 2013

mattias - 74: Viktig match för Rangers kommande natt när de får chans till snabb revansch mot Bruins, som de åkte på däng mot i premiären (1-3). Ännu en förlust kom mot Penguins, där Lundqvist bland annat blev utbytt. Boston däremot har inlett väldigt positivt med två raka.

Dags för NY att det släpper nu - finns ingen tid för sega startsträckor i år.

I övrigt skönt derby i västra Kanada mellan Canucks och Flames - två lag som även de inlett med två raka nederlag. Men den drar igång vid 04 som vanligt och vem fasen orkar se klart den... sympatiserar med Vancouver-fansen här i Sverige.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL 2013

Rangers-Maple Leafs nu - ruggigt viktig match för NY som fått en knackig start på säsongen. Finns ingen tid för en halvtaskig start i år. King Henrik är nog hyfsat revanschsugen efter öppningen och blir nog svårstoppad inatt. Tror det blir tätt dock. Och målsnålt.

Samtidigt reser Blackhawks - NHL:s just nu bästa lag - till Columbus för match. Känns som att Chicago kommer fortsätta på vinnarspåret. Även Flyers - ytterligare ett lag som underpresterat i säsongsinledningen - har en viktig bortamatch mot Panthers. Känns som 2 poäng där är ett måste.

Måste också säga att jag är jäkligt impad över Sharks inledning. De körde över Avalanche med 4–0 för ett par timmar sedan. Noterbart att Thomas Greiss - den f.d. floppen i mitt Brynäs - höll nollan för San Jose. Tysken tog samtliga 24 skott. Känns som han trivs betydligt bättre på rinken over there.

Redigerad kommentar

Kommentera