NHL

12718 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1554498

Sv: NHL 2013

Rangers-Maple Leafs nu - ruggigt viktig match för NY som fått en knackig start på säsongen. Finns ingen tid för en halvtaskig start i år. King Henrik är nog hyfsat revanschsugen efter öppningen och blir nog svårstoppad inatt. Tror det blir tätt dock. Och målsnålt.

Samtidigt reser Blackhawks - NHL:s just nu bästa lag - till Columbus för match. Känns som att Chicago kommer fortsätta på vinnarspåret. Även Flyers - ytterligare ett lag som underpresterat i säsongsinledningen - har en viktig bortamatch mot Panthers. Känns som 2 poäng där är ett måste.

Måste också säga att jag är jäkligt impad över Sharks inledning. De körde över Avalanche med 4–0 för ett par timmar sedan. Noterbart att Thomas Greiss - den f.d. floppen i mitt Brynäs - höll nollan för San Jose. Tysken tog samtliga 24 skott. Känns som han trivs betydligt bättre på rinken over there.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL 2013

Ojojoj, skrev jag verkligen "svårstoppad"?

Trots att NY leder skottstatistiken med 14–3 efter första perioden leder Toronto matchen med 2–0. Men det är hårt att skylla målen på Lundqvist då hans lagkamrater knappast varit hjälpsamma i defensiven när Toronto väl gått på offensiven. Visst, på andra målet blev det en lite onödig retur, men van Riemsdyk fick helt ohindrat vispa in tvåan. Skärpning Rangers!

Kommentera