NHL

14338 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2555975

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Dagens doku!
Wiiiiihooooo, säger jag! Idag lyckades jag med att få bara svenskar i alla rutor, men jag satt och grubblade på en svensk som bara spelat i Florida i fem timmar också. Tills jag kom på att Leksands gamle krigare Sigge Svensson gjorde en eller två säsonger där borta i just Florida. Den polletten som trillade ner är den bästa jag upplevt på många, många år.

Nytt mål för kommande dokus är enbart finnar i alla rutorna.

Något nytt på andra sidan pölen då? QMJHL (juniorligan i Quebec) kommer att förbjuda fighter i år. Fightas man i en match är det automatiskt matchstraff. Startar man dessutom en fight blir man även avstängd kommande match. Är man inblandad i fler än en fight så blir det "automatic suspension beginning with their second fight, in addition to the other sanctions."

Vettigt att det börjar tas tag i fighterna där borta också. Fungerar det bra kommer det nog inte dröja länge innan NHL implementerar det också. Ser fram emot att det försvinner från sporten med tanke på hur många gamla lirare som haft problem med hjärnan efter karriären, vissa så illa så dom begått självmord.

Coyotes ägare letar ny mark för att kunna bygga en arena, så den farsen att spela inför 4000-5000 pers, i USA:s femte största stad dessutom, kommer väl vara slut om några år (såvida dom inte flyttas till Quebec, Houston eller Salt Lake City).

Vet inte om det rapporterats tidigare, men Coyotes har även signat Matt Dumba på 1 x 3.9M.

Isac Lundeström i Anaheim har ryckt hälsenan och är tillbaka tidigast i januari.

Jack Guentzel i Pittsburgh är opererad och missar dom kommande elva veckorna.
Uppladdat:

450x300-puckdoku138.pngpuckdoku138.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Idag blev det 3st hockeyquiz!
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Väldigt imponerande!
Kommentera