NHL

13905 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2686451

Sv: Allmän tråd för NHL
PrästenAgneta: Tycker ståhejet kring Rempe har ballat ur. Han paraderas runt som ett cirkusdjur och det är uselt att det här får fortgå. Slagsmål är så förlegat och tramsigt och jag hoppas man börjar fasa ut det snart nog. Ingen vinner på att Rempe m.fl. ska dra på sig men för livet och må dåligt efter karriären. Räknar kallt med att alla inte håller med mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Det blir ju oftast slagsmål som svar på riktigt fula tacklingar. Det kan vara svårt att städa bort när sporten är tuff och ibland måste man stå upp för sina lagkamrater. Det Rempe dock håller på med, att slåss innan matchen startat, är bara tramsigt och nog mest för show och att dra upp stämningen i arenan. Stora delar av publiken inklusive jag gillar också att kolla på dessa slagsmål.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Enligt mig och jag tar för givet väldigt många fler, hör alla former av slagsmål eller våld på inga sätt ihop med ishocke. Eller någon annan idrott heller för den delen. Hockey är och ska fortsätta få vara en tuff idrott. Men därifrån till att spelare spöar upp varann på löpande band är steget v ä l d i g t långt. Det har helt enkelt ingen naturlig plats i sporten. Sånt här måste tas bort. Jag kan inte förstå vad det är för nötter som på fullt allvar tycker sånt här främjar den vackraste idrotten på denna jord?
Kommentera