NHL

14284 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2704611

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Oilers är här för att ta sig långt och det gör man inte genom att ha problem med Canucks. I Oilerslägret är att komma till Conference finals ett minimum. Canucks första gången i playoffs har inte lika höga förväntningar och väldigt få skulle gråta om man blev utslagna redan nu.

Om Oilers vill vinna cupen hade man behövt ta Canucks övertygande. För Canucks är det här redan en överprestation.

Det märks att du inte tittar på matcherna för en AHL-målvakt har stått nästan hela vägen för Canucks.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
PrästenAgneta: Jag har koll på att Silovs stått för Nucks, tack så mycket. Det förändrar inget i mitt tidigare uttalande, jag tycker fortfarande att han är bättre än Skinner. Hade valt Silovs alla dagar i veckan om det stod mellan honom och Skinner.

Om Oilers ska ha sån press på sig bör man ha trejdat till sig en målvakt man kan lita på för att nå sina mål. Åker Oilers ur får man lite skylla sig själv eftersom man grävt sin egen grav genom att vara så framtunga (lite samma sits som Toronto). Bra att Ekholm kommit in dock, det gör defensiven lite pålitligare.

Sen att jag inte tittar på matcherna beror på att jag har två småbarn som ska upp tidigt till förskola och skola, sen ska jag iväg för studier på högskola. Jag läser och ser det jag kommer över, när jag har tid.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
PrästenAgneta: Håller inte med om vissa grejer. Oilers har större press på sig, absolut. Canucks har inte så mycket slutspels meriter i laget, så är det.

Oilers problem är fram för allt att dom bara har en producerande kedja. Silovs är förvisso från AHL men presterat oerhört bra! Canucks har en stark struktur i försvaret, bara McDavid och Drais som kommer förbi den. Sen blir Canucks ibland HELT utspelade av McDavid-kedjan. Men man håller tätt i boxen och krånglar inte till det.

Canucks har även många spelare som delar på målen. Om nån har en dålig match, har nån annan en bra match. Jämn producering inom laget. Mot Oilers spelar dom inget så jätteroligt men rätt effektivt.

Sen kan det verkligen vara så att Oilers vänder den här serien. Inget är klart. Canucks slarvar bort puckar och kör icing ibland för att hitta spel. Kan komma att kosta mot Oilers förstakedja. Det såg vi i match 2.


Men Canucks är inte ett lag som Oilers ska köra över.
Om dom har problem mot Canucks får dom anpassa spelet. Precis som man bör göra i en slutspels serie.
Kommentera