NHL

14008 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #376415

Sv: Förlust för Colorado
Vallin: Du är inte ensam om det kan ja lova! Jag ser Mackan som en oerhört stor och duktig spelare...Men det är ju det här med Foppa ja jag vet han är en fantastisk spelare han är duktig på allt och han står i rampljuset jämt han är en av de bästa spelare i världen japp.
.
Men jag tycker Markus är minst lika stor, han har dock inte varit med och vunnit de stora titlarna som VM OS och allt. Inte gjort de där lilla extra som gjort att han är minnesvärd..
Men i Nhl har han fått priset som mest värdefulla spelare ialf. Men det verkar inte spela någon roll vad han gör han verkar alltid vara snäppet minde en Foppa. Han öser "jämt" in poäng och är den en av de största orsakerna att Vancover ligger där de ligger..
Han är ju hur stor som helst i Vancover Gud liksom men vill han ha mer uppmärksamhet här hemma? Han är väl inte riktigt sådan som person


Blir de någon skillnad om Han i år skulle vinna poängligan? eller Stanley Cup? eller orsaken att Sverige äntligen skulle ta VM guld?
jag vet inte kanske kanske inte. För mig är han störst trots att han inte får lika mycket uppmärksamhet som sin polare Foppa.
Övik har kanske inte plats för två så stora spelare eller så får inte spelarna plats i en så liten stad som övik hm..
Kommentera