NHL

13955 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #89389

Sv: Detroit Red Wings
turbolucidor: Det är fortfarande inte säkert att det bli San José de får möta. Det står 3-3 i matcher nu mellan Avs och Sharks sedan Foppa avgjort i sudden death! (vilken kille han är alltså...)

Colorado har varit illa ute förr och vunnit. Minns ifjol då de låg under med 2-3 i matcher i finalen mot Devils. Men man vann den livsviktiga bortamatchen i New Jersey och vann även sista matchen hemma.

Rent logiskt sett så har Sharks de tre jämnaste och bästa kedjorna. Jämför man exempelvis Sharks tredje kedja med Avs så är Sharks kedja flera klasser bättre. Det hjälper dock inte alltid när man har superstjärnor som Forsberg, Sakic, Blake och Roy i det andra laget. Spelare som nästan på egen hand kan avgöra en match. Det blir en tuff sjunde avgörande match natten till torsdag, men jag tror just nu att Colorado drar det längsta strået. De har onekligen den mesta rutinen...framförallt i målvaktspositionen. Sharks stora chans var att vinna den sjätte matchen. Nu får Nabokov bära ett stort tryck på sina axlar. Om han inte gör en stormatch så tror jag Colorado vinner...
Kommentera