Nolby Hockey

1398 inlägg · 112 ämnen

Dövlandslaget

195559 · » Till forumet


Sv: Dövlandslaget
Moverare: Jag tycker att de som vill vara med också ska få vara med. Detta måste man själv komma till insikt med. Givetvis så funderar jag också på om jag räcker till otränad för en sådan här batalj. Du vet ryggen kanske får sig en smäll igen. Jag har hört att det ska gå hårt åt ibland dessa dövingar.

Nolby Hockey - passar alla, även en sopa som mig ;)
Kommentera

Sv: Dövlandslaget
mike66:
Det är lugnt för mej, jag har det förståndet, jag har ju dålig rygg ! och är för fet för sånt häringa hockeylek.

Curling, det är sport det !.

Nolby Hockey - Passar Alla
Kommentera

Sv: Dövlandslaget
Nu ska vi inte vara sån Håckla. Man måste vara införstådd vad denna match betyder för dövlandslaget. Läs gärna Patriks mail så kanske du får en större insikt i vad det är han menar.

Givetvis passar Nolby Hockey alla och de som vill vara med i matchen ska givetvis vara med hur dålig eller bra man nu må vara.

Själv tycker jag det bara handlar om lite sunt bonnförnuft så kan man nog fattta ett beslut om man vill vara med eller inte. Det är upp till var och en att bestämma det själv.

Nolby Hockey - passar alla
Kommentera

Sv: Dövlandslaget
Moverare:
Nolby Hockey - Passar Alla (Förutom Vetsen då).

Gamla tokiga gubbar som tror dom är stjärnor !...eller ?.


Hoppas det inte smittar av sej på barnen.
Kommentera

Sv: Dövlandslaget
I sak håller jag med Patrik Nordström om att bästa möjliga lag ska spela mot Dövlandslaget. Ingen tvekan om det, och det är trist om det blir en diskussion om sakfrågorna mindre än en vecka före match.
Kommentera

Dövlandslaget
Med anledning av Patrik Nordströms mail.

Om nu inte alla duger, varför då inte kontakta dem som inte håller måttet och säga det rakt ut. Ska det toppas så toppa då, jag är inte dummare än att jag begriper att jag kommer ha svårt att hänga med mot dövlandslaget. Att jag inte skulle ta en plats i laget om det fanns andra att välja. Men jag trodde inte att Nolbys veteranlag handlade om att vara bra, utan om att ha roligt.
Kommentera

195559 · »