Nolby Hockey

1398 inlägg · 112 ämnen

Full fart framåt Z!

151377 · » Till forumet


Sv: Full fart framåt Z!
HH:
Helt rätt, jag är skolad med att inte överhuvudtaget spela det här hockeytävling. Nej vi ska krama varandra i idrotten och ge varandra vänliga blickar...tacka vet jag hambo!!!
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
Moverare: Personligen så har jag den mjuka skolningen, dvs att vända den andra kinden till och le vackert,,,hur nu det ska gå till,,, så inför suppmatchen så kan jag avslöja att jag kommer ta med en svart spännande bok med ett kors på framsidan som handlar om en farbrors memoarer för länge sedan, han var hemskt omtyckt bland sina egna även om en i laget förådde honom så ogillade inte farbrorn han för det,,,,,den ska jag läsa tror jag
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
mike66: Det sociala arvet du vet, och det genetiska. Järpen har alltid haft ett grundmurat rykte att spela fult. och eftersom min tränare som junior var en av de största stollarna i Järpens historia präglade det mig.
När hockeysäsongen började odlade han mustsch eftersom det ändå inte tyckte det var nån idé att fixa tänderna förrän till sommaren. När sommaren kom lagade han tänderna och rakade bort snorbromsen.

fats tacklingar i ryggen gillar jag inte, allra minst på juniornivå. Fegt och farligt. Att spela hårt är en helt annan sak.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
Moverare:

Har nyss gått igenom matcherna med grabben min. Efter att ha fått höra hur dessa s k Järpingar spelar ishockey så vet jag genast vart du är skolad.

Järpen hade visst spelat fult mot Nolby. Tacklingar i ryggen och ett allmänt vårdslöst spel allt i din smak så att säga.

I Järpen bor det hårdingar sanna mina ord.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
mike66: Moverarna håller på att ta över världen. Han som var med i Bingolotto är jag tre- eller fyrmänning med, alla Moverare är släkt, inavel kallas det visst.

Järpen har ingen hemsida, osäker på modärniteter som Internet slagit igenom där uppe. Om det inte går att ha på skotern finns det inte. Så är det.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
Moverare:

Apropå Järpen så var min äldste son dit och spelade cup i helgen. Vet du om Järpen har någon hemsida?

Och apropå alla dessa Moverare så dök det upp en i bingolotto i lördags också. Fredrik hette han visst. Det är mode att heta Moverare numera.

Förresten så är det träningsmatch som vanligt på onsdag, kl 21.00 på NSK. Och som vanligt så står NSK-oldtimers för motståndet. Får väl se hur min rygg känns på onsdag. Blir väl en burk tradolan och ett par alvedon annars för nu är jag sugen så jag kan spricka.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
mike66: Rallarslagsmål? Jag?
Alla backar ju ur när det hettar till.
Vill man inte dansa ska man heller inte bjuda upp.
Jag känner mig ju som en jävla panelhöna, som vilken jäkla skoldans som helst i Järpen i början på 80-talet.
Ingen ville dansa med mig då heller.

Jodå, jag kommer i morgon. Huvudet blir aldrig bättre, men kroppen känns frisk.

Borde för övrigt ta och köra lite övningar med min tremänning, som brutalt överfall, övervåld och oprovocerade angrepp.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
Moverare:

Ja mena dä. Han borde väl åtminstone ha kunnat dra igång ett eller annat mindre rallarslagsmål som hans något äldre tremänning brukar vara expert på.

Match i möra, kommer du ut?
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
mike66: Förste Moveraren som spelar TV Puck. Det är stort för hela vår inavlade släkt. Rasmus Moverare är tremänning med mig, tror jag.
Är dock lite besviken att han inte hade mer än en tvåminutare för interference. Men han är ung och utvecklingsbar.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
Moverare:

I morgon den 16/10 tränings match mot Nsk kl 21.00 ( Njurunda ishall )

Tränings tider finns bokade den 20/10 kl 18.30 - 19.45 och den 25/10 kl 19.30 - 20.30.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
mike66: Jag har varit förkyld. Så det så.
När är nästa match eller träning.
Kommentera

Sv: Full fart framåt Z!
westerlind:

Ja se dessa Vomerare, dom ska då alltid utmärka sig på än det ena eller det andra sättet.

Trevligt dock att någon i släkten Moverare verkar gå en ljus hockeyframtid till mötes. Förövrigt så verkar d ä av dessa två herrar fortfarande försöka att vila sig i toppform?

Spelsystemet har dock låst sig i de senaste matcherna eftersom 1-3-? fortfarande är i behov utav fem utespelare. F n så spelar vi efter principen ?-3-? där det ganska enkelt går att utröna på vilken av platserna Moverare egentligen skulle ha spelat på.
Kommentera

Full fart framåt Z!
Jämtland/Härjedalen - Västergötland 3-2
Segertåget går vidare: Moverare var självklart med i matchprotokollet - en interference på 2 min 3:17 in på period 2.

Gotland - J/H 1-2
Oerhört, vad har hänt i Z län? Nu har de vunnit tre matcher, måste vara mer på en turnering än sedan TV-pucken startade... Men Moverare hade tydligen tröttnat efter första matchen, och lyckades varken få in några fulsmällar eller trippingar. Oroande.
Kommentera

151377 · »