Nolby Hockey

1395 inlägg · 112 ämnen

Ishockey

240410 · » Till forumet


Sv: Ishockey
Håckla: Du får passa dig, du är onödigt lik en sån där som Skansen jagar till turistsäsongen. Den gamla dog av övergödning!
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66:
Vi blir rika om vi kör i mässingen !.

Nu kan jag en gång för alla visa att jag inte för jämnan har axelskydd och magplatta på mej, utan att det är mitt hårda slit som format denna sälliknande kropp ! :-)

OBS !!!, Lika bra att ett läkarteam är på plats, risken för hjärtinfarkt är STOR.

Plastbladet regerar !!!.

Nolby Hockey ~ Passar Alla
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Kan hålla med dig om att livet ibland kan vara underbart när under livet är bart?! Utan kallingar i Tyrolen kommer minsann att få en ny innebörd.

Frugan jublar åt ditt föslag och hälsar att lotteriet kommer att bli en kassasuccé!
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Småland kom med en bra idé (utan susp o kallingar) jag tycker att det är mer sport o köra rent (nothing)!
Så till gathockeyfestivalen så kör vi/ni med underbart o softball.
Man kan fortfarande använda de fina bladet Westis hitta hos Jofa!
Tänkt på alla damer va glada de skulle bli(tror jag) o antagligen en
kassasucce. Jag var rädd att de skulle bli för många deltagare(5338) o för lite åskådare(12), men med min idé tror jag det blir tvärtom.
50:- i inträde o då ingår ett lotteri där damerna kan vinna en spelare att nyttja efter eget behag när serien är färdigspelad
(fritt val). De skulle bli både tak o väggar till Löta Arena, de du Miike!
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Coolt...jag har oxå skvätt av mej ja mä.....tre kottar springer här och skriker för fulla halsar.....jag kasta suspen för två år sedan.......nu kör ja utan både suspen o kallingar.....river gött i hockeybyxan...
Kommentera

Sv: Ishockey
SMÅLAND: Det är därför som vi i Nolbyvetsen är så stenhård - vi använder aldrig axelskydd. Däremot armbågsskydd är skönt att ha när man gör en båkåt volt med skruv. Suspen klarar jag mig dock utan - jag har gjort ifrån mig redan - har 3 barn vettu!
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Riktiga hockeyfighters lirar hockey utan armbågsskydd o suspen........ibland oxå utan akslaskydd....
Kommentera

Sv: Ishockey
SMÅLAND: Du glömde suspen och armbågsskydden - nu är det inte så konstigt längre ;)

Hej alla barn nu äre barnprogram titta nu vad farbror miiike tar fram - Fem liter vodka och en stor jäkla hink - nu har vi gjort oss en hockeykrökardrink!
Kommentera

Sv: Ishockey
2 ben,2 fötter,en kropp,två händer,två armar,ett huvud,2 skridskor,2 benskydd,två damasker,ett par hockeybyxa,ett axelskydd,2 handskar,en tröja,en hjälm o en klubba o en puck o vips du har en ishockeyspelare.....konstigt!
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Skönt!! Världen höll andan ett tag där, men nu är det ett problem mindre. Nu får jag ta nya tag med Busch o Saddam, det har ju fått vila under din bortovaro!

Ps. Jag tänkte väl det/vi kämpar
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Jag lever fortfarande - tyckte det verkade som om ni hade det så kuligt utan min medverkan så jag har hållit mig undan i några timmar. Man bor ju snart på HS - så lite vila kan behövas ibland.

Ps. Eulalia spinner som en katt - kämpa Rögle.
Kommentera

Sv: Ishockey
HH: och Hilda ni e för goa, såg inte mycket mellan tårarna. Efter 3 genomläsningar satt det mesta. Nolbys HS måste vara den mest tokroligaste i Sverige.
Blir bara lite orolig för Miike, så här "tyst" har han inte varit sen
Stalin dog! Ni har väl inte varit elaka mot honom o spolat kallvatten med glykol i Eulalias vattentank.

Nu väntar vi på 4 raka!
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Ska bara veta vad Kvasthilda kan använda Kaveln till;)) 0-3 igår trodde jag hon fasstnat med den i offenciva zonen där bara jag har företräde, Men funderade lite då hon vrålade JAAAAAA KRYKOV,,Satan man har fått konkurans bak på kvasten,,och han är stor med;)))))),,,Men går väl att tvåla in han med lite barnängens;))

Apropå miiiiiiiiiiiike, leker väl brandstations föreståndare eller något;)))

Barbados vet inte men drömt mardrömmar nu i två dagar om diskning i supportermatch mm;) satan vilket ställe och stå och diska på, YYYYYYYYES is i brallan och 3 raka bara hålla stånd en match till så är saken biff, men mycket kan hända i hockey och det går fort,,,Men Björn biff är rätt gott;)))
Kommentera

Sv: Ishockey
kvasthilda: Jaså, du använder bara kaveln till att slåss med, jag som trodde du va så exemplarisk. Då kan du få hyra min fjäderbatong i stället.
Beträffande sejdel så blev det faktiskt en Elephant för att fira TIK:s 3 raka (vi har ju så nära till Danmark, lite rätt där)
Beträffande Miiike så är han inloggad men har kanske stukat fingrarna så han kan inte svara(men det är väl psyket förmodar jag) eller så är han bara social. Hoppas det inte är allvarligt bara.

Vad jag förstår så återstår det ytterligare 1 match för att säkra avancemang, stämmer det? Tror i så fall att den vinner dom med!
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Jaha och det tor du hjälper för att komma undan kvasthildas fruktansvärda hämnd..jag hittar den med eftersom min kristallkula är en av de bättre på den svarta marknaden....

Att jag sedan skulle besitta de övriga kunskaperna betvivlar jag starkt...har du svingat en sejdel eller två ikväll...

Orsaken till att jag befann mej utanför var enkel...där fanns inget att se...annat hade det varit om Krykov varit där då skulle inte ens en ångvält ha kunnat hålla mej därifrån...

Ska hälsa det med signaturbyte till HH så fort han kommer upp från tvättstugan och har strukit färdigt..;)

Ja vad ska man säga om miiiiike inte alls gjord av det tåliga virke jag trodde....han bara lovar och lovar...största orsaken att han håller sej undan är nog att han tränar brädan....men tror inte att den klara av hyvlingen med tanke på vekheten...hörde ett rykte om att pengarna tagit slut till Eulalias soppa så vem vet han kanske är ute och raggar sponsorer...sånna där feta som jag...;)
Kommentera

Sv: Ishockey
kvasthilda: Från o med nu är du min favorit-nät-KÄRRING( jag kommer att montera ner brevlådan o skaffa postbox);0)
Sunda intressen(hockey), bra på att baka och städa, hänsynsfull
(utanför herrarnas omklädningsrum) Grymt tvetydig,vad mer kan en man önska sig! HH får byta sign till LP(Lycko-Per)

Men vad har ni gjort med Miiiike, han har blivit så osynlig de sista dygnet, måtte HH inte ha lyckats med sitt uppsåt i duschen!
Eller kör han runt med Eulalia i sörjan o tänker på sista matchen med gänget!
Den som lever får se.....
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Frågan är om du skulle bli lika avis om du träffade mej med marmorkaveln och kvasten i högsta hugg efter det att du kallat mej för kärring....passadej du jag vet vad din brevlåda bor..;))

Vilken himla tur att man väntade utanför omklädningsrummet när herrarna duschade då...och om dom gjorde en Barbados så kommer en följdfråga...har man ångervecka på förlovningsring med...;))

Men jag skulle tro att i det skick mike var var han knappast kapabel till annat än att halka på tvålen..vad han gjorde kvällen innan vet ingen och det är nog bäst så...

Mike: om du kallar actionleffe för fet sponsor undrar jag; var hade du blindkäppen när jag åkte med dej ??? Och följdfrågan blir oundvikligen...var hamnar då jag ????

Men för att återgå till QP:s inlägg får man väl tacka för komplimangen då för jag har varit intresserad av hockey längre än killar...och har redan fått frågan om hr vanligt det är att man ligger i sängen en måndagmorron kl 7 ch funderar på slutspelet med sin sambo...;)
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Nu blir det säkert 3 raka för TIK, undrar hur dom känner sig i dag, lule alltså. Extra tungt om man säger så.
Appropå kvastis, tänk om man fick tanten att engarera sig i HS (eller hockey överhuvudtaget) e lite avis på HH.
Appropå Bobrov-hjälmen, tror du inte koltrasten hade byggt bo i den(resterna,råttorna hade oxå varit o hälsat på) Alltid får man vara glad, nu är det bara 2 v kvar till kvalserien. Vad sägs om Waltin, verkar mycket lovande?!
Appropå tvålen, halkade du eller gjorde HH en Barbados?
Nä, nu håller vi tummarna för TIK:S 3 raka!
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Jovisst är det så - Hockeysnacks egna turtur duvor är vad dom är. Upp på vinden och leta på. - 12.17 in i den 6:e perren räckte - pust stön och flämt vilken rysare!

Kvastis: actionleffe är väl den fete sponsorn om inte jag är helt fel ute och slirar på tvålen i badkaret ;)

Apropå tvålar så ska man inte tappa tvålen på golvet i duschen - i synnerhet inte efter en supportermatch med killar som HH i laget ;)
Kommentera

Sv: Ishockey
miiike66: Är Kvasthilda Helly Hanséns kärring?;)Annars kan jag skicka upp ett koppel m skenor(såna m skruv på sidan som man fäster på pjäcksorna) Hittade dom på skolvinden i höstas, jag menar alla ska kunna vara med o inte skylla på matrialbrist. Tror att jag ev har kvar en Bobrov-hjälm på min egen vind(inte säker råttorna e jävliga ibland) Nu vinner TIK va i 7 per!
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Och den feta sponsorn det är jag då...;)
Kommentera

Sv: Ishockey
HH: Med ett par grillor och en fet sponsor kommer man långt.
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66:Inte utrusstning men väl skridskor, så nu är man laddad till tänderna, leffe ponken donerade sina skrillor så kanske måsste tillverka en skylt med hans namn och klistra på dem
Kommentera

Sv: Ishockey
HH: Ska snart dra igång lite sillysnack här på gb:n - du får bli det första ryktet som vanligt dårå. Hörde en liten fågel piiipa att du visst redan införskaffat i en målvaktsutrustning t.o.m?

Du glömde NGC! Skaru va med på detta jippo elle?
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Har ni börjat hårda förhandlingar om en ny målis än??? men du vet iår viker jag mig inte på en kokt med bröd och boston gurka som bonus, en hel klick du vet bnp har ju gått upp och sms är stabil liksom pms, även ptv står sig bra,,,,
Kommentera

Sv: Ishockey
QP: Haha, där fick du allt till det. Tyvärr så spräckte jag tipset mot Lövet - hoppas att du inte blev sur för den förlorade hundringen. Men 4-1 var ju inte heller fy skam ;)
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Om man tittar på sista raden/erna så är det bara att erkänna att det ser ut som ishockeyn kommer i andra hand, eller hur! Det ser mer ut som Ladys roules, o inge fel i det, men rätt ska va rätt. Det är till att köra säsong, när man kan köra året om :=)
Kommentera

Sv: Ishockey
HH: Een få tacke fö hjälpen. Egentligen så går gränsen vid 35 pilsner öhh år, men dispenser för ungdomar på 30 år går allt som oftast igenom. 18-åringar ser vi helst att vi slipper men det händer att även yngre förmågor kommer upp och tränar med oss på Löta.

Tills nästa säsong så kan du Icemaster komma bort på en träningsrunda så ska du få känna på lite hård försäsongsträning - Vi börjar med att dra lastbilsdäck uppför Nolbyknölen och avslutar träningen med att springa ikapp med däcket utför berget. En mycket bra och mjölksyreframkallande träning som fler borde ta och prova på.

Sedan så drar säsongen igång och man känner sig starkare och virilare än på mången år o dar?!
Kommentera

Sv: Ishockey
IceMaster: Tror den vetteran gränsen går vid 30 pillsner, ööh år för att få spela match, men för att träna och stressa pumpen på gubbarna duger 18 år och tre lättöl
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66: Ska lägga på mig en massa kg nu... jobbar på ölmagen varje helg.. men inget händer =/ sportar för mycket... men men.. vart ligger gränsen för att man kan tituera sig Veteran och vara med och lira? ;D
Kommentera

Sv: Ishockey
gud: Just för tillfället så tinar isen bort - vi får väl se om den kan hålla ihop inför vår match ikväll. Vi möter Heffners och avslutar hockeynshelg på Löta för denna gång.

Tips: CSKA - Heffners....7 - 5
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66:
Fjunlugg...hehe...Ääääh..du kan få ett av mig...

hur går det med isen på Löta??
Kommentera

Sv: Ishockey
gud: Skönt att se att du nyktrat till i alla fall - fyllegubbe. Skaru ha ett brösthårsskott, fjunlugg?
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66:
Gamling..när har du börjat få hår på kroppen..;0)
Kommentera

Sv: Ishockey
westerlind: Hihi - var i förstahand det jag tänkte dårå. Faan va slutspelsskägget har börjat att klia på hakspetsen.
Kommentera

Sv: Ishockey
mike66:

Hahaha, du är för knasig du. Du är välkommen, vi behöver dig som kvalkonsult (KK).
Kommentera

Sv: Ishockey
westerlind: Just nu håller jag på Brynäs.
Kommentera

Sv: Ishockey
Finns det inga bestämmelser för hur man får byta lag som supporter? När det går bra då har mike66 Timrå IK som favoritlag, när det går dåligt Nolby HC.

Förskräckligt.
Kommentera

Sv: Ishockey
westerlind: :-0
Kommentera

Sv: Ishockey
prosten:

Varför inte? De kanske t ex menar:
"Nolby Hockey - Passar alla barn" (åt dig, medan du tittar på tv och äter chips.)
Kommentera

Sv: Ishockey
westerlind: nähä
Kommentera

Sv: Ishockey
prosten: Jag tror det är menat som en finurlighet, som kan tolkas på många sätt.
Kommentera

Sv: Ishockey
Nolby Hockey - passar alla ?

Blir inte mycket mål gjorda då va?
Kommentera

Ishockey
mike66:

Trevligt, Nolby fortsätter att övertyga. Håller plantskolan på att flytta söderut? Nu har ni i och för sig tagit konceptet ett steg längre - ni odlar fram gamla plantor också. Genialiskt.
Kommentera

240410 · »