Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Inlägg #407449

Sv: OS - rent som vatten.
Sitter just nu och tittar lite på OS samtidigt som jag skriver detta, Mångfalden på olika sporter i all ära men vem fan är intresserad av att se på fälttävlan????
På Eurosprt visar dom den betydligt mer intressanta sporten kanotslalom, Men men i slutet på denna vacka då börjar det bästa i OS friidrotten eller kanske det blir de stora anabola mästerskapen.
Jag menar kommer de grekiska löparna Kenteris och Thanou bli fikända bara pga OS går i Grekland då är IOK och WADA på väg att bli löjliga instutioner, Nu måste något börja ske hoppas att de bestämande visar sin makt och säger nej ni blir avstängda på 2-4år.
Tydligan har det pågåt en katt och råtta lek mellan Kenteris och Thanu på ena sida och WADA på den andra, WADA har jagat dessa 2 jorden runt för att doping testa dessa 2 men se icke har dom fått tag i dessa så fort det börjat brännas har dom dragit iväg och WADA har inte fått sina doping tester.
Det luktar dåligt lång väg då först en Grekisk ledare sade dom flydde som vettskrämda duvor då WADA dök upp i olympiska byn för att utföra det doping test som dom ville på dessa 2, sedan säger deras advokat nej KEnteris kommer att bedyra sin oskuld inför förhöret och sedan kommer Kenteris och Thanou tävla för Greklan och göra sina medborgare nöjda och glada.
Nöjd och glad för att vinna på fusk pytt hoppas att resten av de friidrottare kommer överens om någon form av protest om grekerna frikäns.
Kommentera