Örebro HK

305 inlägg · 46 ämnen

Hammers - Örebro

132432 · » Till forumet


Sv: Hammers - Örebro
GregerofHonkers: Nope, har inte tid, lust och pengar att åka så långt dessvärre. Medan jag följde matchen på Swehockey kände jag besvikelse över en poäng men dagen efter läste jag i tidningen och i diverse matchrapporter, där det framkom att Halmstad var mycket bra och att vi fick kämpa för poängen. Så man ska väl vara nöjd ändå...
Tack och adjö
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
Ornell: Er match mot Halmstad så klart!
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
GregerofHonkers: Jo, Dejan Matejic har varit skadad sen säsongsstarten och Medin (tror jag) blev skadad i Mörrummatchen. Han är tillbaka nu dock. Så vi har haft lite problem men nu är det ljusare. Hasse verkar ha fått ordning på spelet nu så jag tror nog vi kan ha en god chans mot Oskarshamn. Men det blir en mycket svår match eftersom Oskarshamn är otroligt formstarka, så killarna får kämpa tills dom stupar.

Du frågar om jag var och såg matchen. Vilken match syftar du på?
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
Ornell: Jag önskar er lycka till! Har förstått att ni var riktigt skadedrabbade. Fyra matcher på åtta dagar tar på krafterna. Det är nästan omänskligt, de har inte de täta spelschemat i Elitserien ens.
Var du och såg matchen?
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
Ornell: Visst kan man önska lycka till men jag gör det till IK Oskarshamn på Onsdag alltså imorgon jag tror att IK kniper minst två poäng imorgon men jag hoppas förstås på tre poäng till IK!!!

FORZA IK!!!

/Skogis!!!
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
GregerofHonkers: Åja, så dåliga är vi faktiskt inte! I matcherna mot Västerås och mot Mora visade piraterna att dom kan spela hockey. Så ett bottenlag blir vi nog inte ärligt talat. Vi kanske kan nå Superallsvenskan men vi får se.....
Som en äkta hockeysupporter önskar jag er lycka till i fortsättningen!
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
Ornell: Ja, det ska ni vara i allra högsta grad! Ett av målen var efter en högklubba. Lite högre och han hade dragit ner belysningen i hallen. Ett annat var ren jäkla tur (otur för oss), men sådana mål räknas juh också, eller hur?
Hammers var det bättre laget, och jag tror att Örebro får kämpa i botten, men att de också klarar sig kvar.
Kommentera

Sv: Hammers - Örebro
GregerofHonkers: Jag hade faktiskt räknat med tre poäng i den här matchen, men efter att ha läst tidningen får jag nästan ändra mig. Ni var bättre än jag trodde och man får väl vara nöjd med en poäng i bortahall.
Kommentera

Hammers - Örebro
Man tackar för en fin match. Ni var riktigt seglivade idag, men tillslut fick Christoffer Abrahamsson kål på er! Silken kille. Fyra poäng. Och den avgörande straffen. Oj, oj, oj... Frimärke!
Kommentera

132432 · »