Östersunds IK

509 inlägg · 49 ämnen

Inlägg #2415894

Forwardskris i ÖIK
Kris är ett start ord. Men med många spelare på skadelistan och helt plötsligt drar Sam Miletic, Tränade på förmidagen, sen på kvällen sitter han på ett flyg på väg från Östersund.
Han säger att han har problem med en axel därför avbryter kontraktet. Han har spelat alla ÖIKs matcher hittills stått för 2 mål och 9 assist

Ny match ikväll, Man undrar vem kommer göra målen? Tur är att vi har haft en bra start på Allsvenskan. Hade vi legat i botten då hade man varit riktgt orolig, Nu finns det lite mer tid att hitta nya spelare och få tillbaka skadade.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forwardskris i ÖIK
Ny skada... :( Guillaume Leclerc missar nu matchen mot Södertälje, Ser dock ut att vara lindrig. kanske bara missar 1 match.

Södertälje borta, Skulle vara svårt nog med om alla spelare var tillbaka. Men ÖIK har ju överraskat tidigare, Så det kanske går att gneta till sig nån poäng.
Kommentera

Sv: Forwardskris i ÖIK
Surjämte: skönt med vinst trots lite brist på spelarsidan! Roligt att Linus fick näta på första matchen, och även Mörnsjö.

Ang miletid känns det hela väldigt snabbt och lustigt? Inte ett ord innan om något bekymmer med kroppen/axeln vad jag hört sen heöt plötsligt borta, skulle tippa på att han snart är klar för något lag lite mer på hemmaplan igen?
Kommentera

Sv: Forwardskris i ÖIK
Surjämte: Låter konstigt att bryta ett kontrakt pga en skadad axel. Rehabilitering? Nä måste vara något annat, hemlängtan?
Kommentera