Övrig sport

1614 inlägg · 27 ämnen

Inlägg #1228310

Sv: Are you ready for some football!!!
Bekvämt och väldigt kontrollerat av Colts som bara släppte till ynka 3p på en hel match emot ett erkänt bra lag. Men Ravens 4 TO's 7 penalties och bara 5 1st downs kostade för mycket.

20-3 blev slutresultatet

Go Natt

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Are you ready for some football!!!
Inte så långt bort tilll slantsingling mellan de två lag som kanske har mest antal svenska fans. Minnesota Vikings efter nån uppvisningsmatch i Sverige i slutet på 80-talet och Dallas Cowboys som var det stora framgångsrika laget i början av 90-talet när TV3, med P A Gullö och Theo Blanco, invigde oss i denna sport.

Detta är även den match som känns mest oviss av helgens kvartett för igår så var det ju 2 säkra hemmasegrar och Chargers borde kunna beta av Jets senare i afton.

Vikings och Comboys har liknande stats när det gäller det mesta från QB:arna Favre och Romo till det defensiva spelet men Vikings har hemmaplan i fruktade Metrodome där publiken kan föra rent ut sagt ett j-a väsen och det har Romo visat att han inte riktigt gillar även om han blivit bättre på det sedan dom fick en "innehall" hemma i Texas till denna säsong. Och sen är det rutinerade Favre som står på andra sidan...

Det kan bli en riktigt bra och sevärd match så se till att ha popcornen klara till kl 19.00.




Kommentera