1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27011 inlägg · 5184 ämnen

GOD JUL

482167 · » Till forumet


Sv: GOD JUL
Boråsaren: Jocke en liten detalj till, skrivs inte mycket på Rögles forum här, beror på att till stor del att det mesta om Rögle ventileras på supporter-sidans forum. AIA.nu ( Angel Island Army) bra suppotersida och ett bra forum.

Hälsningar
JanL
Kommentera

Sv: GOD JUL
Boråsaren: Hej, Jocke svårt att sia om, beror ju lite på hur Borås trupp kommer att se ut nästa säsong, men som jag skrev tidigare så är det ett tufft kval som skall klaras först, kval är som bekant alltid vanskligt.


Hälsningar
jan L
Kommentera

Sv: GOD JUL
Jan Linde: Japp, jag förstår precis vad du menar och jag håller med dig. Men det skulle vara kul om BHC nu skulle lyckas att ta sig till allsvenskt spel nästa säsong. Om man tittar på utvecklingen under förra året så har BHC höjt sig ett antal snäpp men givetvis är det långt till spel mot Rögle. Men det är ändå kul att de kan "testa sig" lite, samma sak i Borås Hockey Games i höstas...! Vad tror du om BHC chanser till spel i allsvenskan efter lyckat kvalspel då? Jag är lite optimistisk men det kan givetvis gå vägen!

Ha de gött!!

//Jocke
Kommentera

Sv: GOD JUL
Boråsaren: Hej, Rögle kan mycket bättre, träningsmatcher får man ta vad dom är, nämligen träningsmatcher, tas inte på så stort allvar.
Du skriver att Rögle och BHC kan mötas nästa säsong i super-allsvenskan, en sak är säker att BHC har lång väg att vandra om man skall nå dit.
Man måste i så fall kvala mot 4 lag från fortsättnings-allsvenskan och ett lag från hockey-ettan, serien kommer att bestå av 6 lag som spelar en dubbelserie, där dom 2 första lagen kvalar in till den nya super-allsvenskan. Även om Borås kvalar in till denna serie är det inte säkert att man får möta Rögle, du får själv räkna ut vad jag menar med detta.

Ha det
Hälsningar
Jan L
Kommentera

Sv: GOD JUL
Vilken match igår grabbar! Rögle verkar inte få revansch på Borås HC.
Nästa år kanske BHC o Rögle spelar i samma serie? Det skulle väl vara trevligt? Ha ett gott nytt år och jag hoppas att det går bra för er i fortsättningen.
Kommentera

Sv: GOD JUL
Lundström 6: Vilket år då, blir väl kvalserien denna säsong.

Jan Linde
Kommentera

GOD JUL
GOD JUL
 
MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
 
 
 
 
 
Kommentera

482167 · »