Rögle BK

25777 inlägg · 5180 ämnen

Säsongen 2021-22

2198480 · » Till forumet


Sv: Säsongen 2021-22
Eftersom Zaar, Hansson, Ryfors och Seider lämnar så behövs minimum två riktigt bra backar och två vassa forwards till nästa säsong. Palola lämnar nog så han bör ersättas också. Tänker att Chris bör leta efter två vassa RW och två vassa backar. På grund av finalspelet så kanske svenska spelare av rang inte finns att tillgå så AHL/NLA spelare blir nog aktuella. Som ersättare till Seider är en möjlighet för Chris att plocka in någon från Red Wings organisation. Bristedt kom ju efter College och tänker att det säkert finns guldkorn i college ligan.
Kommentera

Sv: Säsongen 2021-22
Zaar kommer enligt info att spela i KHL nästa säsong. Förväntat men riktigt tråkigt för Rbk. Vidare spelar troligen Ryfors i AHL. Så första linan kommer förändras nästa säsong. Ted är given men frågan är vilken rightare Chris kan hitta.
Kommentera

Sv: Säsongen 2021-22
Forwards: Andersson, Matson och Palola. Dessa spelare har utgående kontrakt... Tycker Andersson ska få förlängt då han är viktig defensivt.
Kommentera

Säsongen 2021-22
Börjar redan nu spekulera i nästa säsongs trupp:

Backar:

Hansson, Gelinas och Jonsson spelar även nästa säsong i Rbk.

Lesund, Johannesson ... undrar hur Chris tänker kring eventuell kontrakt förlängning. Lesund är stabil defensivt och Johannesson har potentialen. Jakob Bondesson är nog inte aktuell för en fortsättning. Frågan är om man har tålamod med Johannesson. Kan bli förlängning eller förändring...

Seider tappar ju Rbk till NHL och blir jättesvårt att ersätta Moritz så det kommer krävas tålamod att hitta rätt spelare. Chris kan säkert hitta någon yngre med stor potential med hjälp av Detroit?

Tycker det behövs en poängback. Kanske låter man Joey få en säsong till och tror på att han ska växa in i kostymen. Blir intressant att följa...
+1
Kommentera

2198480 · »