1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27005 inlägg · 5183 ämnen

Inlägg #1547126

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

K70: Å GRATTIS, till 5 poäng, av 6 möjliga! Hur stort e inte det? Som du sa, Aaltonen bär ju RBK, ibland väl ensam, men nu har ju Lintner, en gammal MoDo-bekanting, kommit in, o gör mål - åt båda håll!! En oerhört offensiv back, kan va livsfarlig i egen zon.

O Lasse Ku...en spelar ju bra. Ska ni gå ikapp Gnaget? De har ju 11 gubbar borta, iaf ikväll.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

zigge: En härlig omväxling till "noll eller möjligen ett mål framåt och noll poäng" för det kan fasen knäcka den mest entusiastiska supporter när det upprepas om och om och om igen till förbannelse. Men jag aktar mig för att dra några större växlar på dessa matcher. AIK som sagt hårt sargat och ändå lät rapporterna som att de hade övertaget spelmässigt i början av matchen.

Men Aaltonen kan ensam vara värd att återvända till hallen för att få se in action så länge vi nu får behålla honom i Rögle. Han är en av de absolut bästa spelare jag sett i laget någonsin. Jag kan inte slita blicken från honom på isen, så njutbart är det - kul att det börjar resultera i lite mål också.... Och Lintner, tja - det var kanske inte så dumt ändå?  

Hoppet skulle väl nu stå till att den senaste poängskörden skulle lyfta hela laget mentalt och pumpa in massor av kraft så att de verkligen överträffar sig själva och börjar ta poäng mot andra som mest hasar runt och väntar på slutspel och kör en soft match mot bottenlaget. Kanske lite som Modo senast? Ge det ett par omgångar till, så får vi se.... men det kan som sagt lika lätt falla platt till marken igen.

Kommentera