1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27005 inlägg · 5183 ämnen

Inlägg #1546033

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

Inför morgondagens match mot Modo har Rögle förstärkt truppen med Nils Bergström. Som varit utlånad till... Karlskrona, när han tidigare inte ansågs platsa i laget. Och nu får han gå in i förstakedjan med Aaltonen o co. Jag kände länge att jag "borde" gå på matchen i morgon, men ju mer det närmar sig desto mer inre motvilja infinner sig. 

Jag tycker att jag klarar ett visst - ganska stort - mått av bristande logik när det gäller att spendera dyrbara timmar och dessutom betala en del pengar för att se Rögle i med- och motgång. Men är inte gränsen passerad nu när man kan få bara slippa lidandet ett tag utan att få stämpeln "medgångssupporter" i pannan? Vi HAR ju ingen medgång, någonsin? Det är bara mer eller mindre uthållighet som visar sig hos de motgångssupportrar vi alla är.    

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK säsongen 12/13

K70: Å GRATTIS, till 5 poäng, av 6 möjliga! Hur stort e inte det? Som du sa, Aaltonen bär ju RBK, ibland väl ensam, men nu har ju Lintner, en gammal MoDo-bekanting, kommit in, o gör mål - åt båda håll!! En oerhört offensiv back, kan va livsfarlig i egen zon.

O Lasse Ku...en spelar ju bra. Ska ni gå ikapp Gnaget? De har ju 11 gubbar borta, iaf ikväll.

Kommentera