1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27029 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #2109809

Sv: Säsongen 2019-2020
Ja, nu ett antal hemma matcher att se fram emot i veckan. Kam laget fortsätta som tidigare och vinna i Catena? Kanske det men med täta matcher så blir det svårt.
Vilken match igår förresten...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2019-2020
SAIK idag i Catena... Vi får se om RBKs fina svit fortsätter.

Ryfors är ju i toppen av SHL bland centrar just nu vilket är kul. Han kommer få en mycket fin säsong och säkert bli uppvaktad av andra klubbar. Och Zaar är ju bäst i laget vilket man förväntade sig. Bristedt ligger på 11 poäng men han är garanterat inte nöjd. Tror att Bristedt snart kommer in i "zonen" och sätter puckar från alla möjliga vinklar. Så bra är han.

Tambellini är oerhört viktig för Rbk... av honom förväntar man sig en pinne per match vilket han kommer uppnå. Hade han inte varit borta från spel så hade han legat i toppen av poängligan. Och så Palola och Everberg som presterar som förväntat och kommer göra många mål. Att Everberg spelar bra är jätteviktigt. Tycker spelarna från HV, dvs. Erik Andersson och Anton Bengtsson, också har gjort bra prestationer. De är hårt jobbande men kan näta när motståndarna inte anar det.

Moritz Seider från Detroits organisation var ju en riktigt smart värvning av Chris. Han är extremt pucksäker och snabb. Med sina skills blir han snart en toppback i NHL. Niklas Hansson har höjt sig en nivå. Han inledde säsongen lite trevande men har nu kommit upp i 11 poäng. Fortsätter produktionen som nu lär han hamna runt 25 poäng. Gelinas är just nu vår bästa back men tror att både Seider och Hansson kommer ligga högt när säsongen summeras. Jonsson och Lesund gör också ett fint jobb i defensiven.
Kommentera