1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27026 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #344817

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Oj vilken konstruktiv kritik du har :) Hittade du en flaska klorin och drack upp den av misstag??

För det första så verkar det vara väldigt svårt att skilja mellan en kommitté (flera personer, plural) och sportchef (en person, singular). JPP är ansvarig för en sportkommitté. Det är inte JPP som tar beslut om vem som ska värvas och vilka som ska scoutas. Kommittén tillsammans med Waltin tar dessa beslut. Varför vill du ha tillbaka Lööv när du vill sparka Waltin?? Vad jag minns så var det under Löövs tid som sportchef som kontakt och kontrakt med Waltin skrevs.

För det andra så har du med största sannolikhet noll koll på hur Waltin är i omklädningsrummet. Hur kan du då sitta o spotta ur dig hur fel han är som tränare. Jag vet inte hur Walin är som person eftersom jag varken har pratat med honom eller spelat under honom. Däremot så har jag pratat med spelare i Rögle om honom. Dessa har en uppfattning att han är otroligt kunnig, mer kunnig än Melin när det gäller hockey. Det som är lite problem med Waltin enligt de spelare jag talat med är att han är lite väl för proffssionell i sin inställning. Han kräver kanske ibland lite mer av spelarna än vad de klarar av. Detta kan skapa press hos visa spelare.

För det tredje så är det rätt uppenbart på dina inlägg om juniorerna att du inte har sett en enda match med dessa utan ser resultaten i tidningen oc tänker "fy fan vad de är dåliga". Jag rekommenderar att du åker ut o kollar på laget. Jag kan nästan lova att du kommer att ändra din inställning. Vi har några riktigt bra talanger i J20 laget (plus att det är roligt att se ett lag som spelar traditionell Rögle hockey, offensiv, offensiv, ingen defensiv). Kolla speciellt in nr 4. Där har vi en blivande storback. Att han inte har fått en chans i A-laget ännu är en stor gåta. Kan hänga ihop med det pressade läge A-laget haft hela säsongen.

Med tanke på den "djupa insikt" om hur det funkar i Rögle (ironi), så borde du kanske inte undra över varför folk gnäller på din kritik. Du har absolut ingenting bakom dina påstående.

Kul att Hall fick boxas lite idag förresten.
Kommentera