1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

26998 inlägg · 5183 ämnen

Bofors IK - Rögle BK

344824 · » Till forumet


Sv: Bofors IK - Rögle BK
Schnurrbein: Intressant att jag alltid tror att jag vet allt. Psykolog i Höganäs?

Skumt att sportchefen inte var inblandad då det värvades en tränare till klubben. Tyckte oxå att jag skrev något om att "vad jag minns så var Lööv sportchef när Waltin värvades", men jag kanske missminner mig.

Vad jag kan läsa av mitt inlägg så kan jag inte se var jag basunerar ut att jag är där enda sanningen i universum och allt jag tycker är helt rätt, men jag kanske är enögd.
Kanske borde ändra min åsikt; härligt underbyggd kritik du har Weezer. Klockren analys!!

Ett litet tips i framtiden, fortsätt med psykoanalyserna av anonyma folk i GB:n o ge dig absolut inte in i juristvärlden. Kan bli lite svårt när man ska värdera hållbara argument.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Mygel: Håller med att det är en gåta att inte fler av de talangfulla j-backarna fått chansen när vi läckt som ett såll.

När det gäller Lööv och Waltin kan jag bedyra att Mats är 100% oskyldig till den rekryteringen. Det är fakta. Resten är tyckande och det är inte lönt argumentera med dig eftersom du alltid tror att du vet allt. Ungefär lika öppen för andras uppfattning som Waltin för andras splideér, inte konstigt att du uppsakattar honom.... Men för guds skull, blanda inte in Lööv i detta.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Oj vilken konstruktiv kritik du har :) Hittade du en flaska klorin och drack upp den av misstag??

För det första så verkar det vara väldigt svårt att skilja mellan en kommitté (flera personer, plural) och sportchef (en person, singular). JPP är ansvarig för en sportkommitté. Det är inte JPP som tar beslut om vem som ska värvas och vilka som ska scoutas. Kommittén tillsammans med Waltin tar dessa beslut. Varför vill du ha tillbaka Lööv när du vill sparka Waltin?? Vad jag minns så var det under Löövs tid som sportchef som kontakt och kontrakt med Waltin skrevs.

För det andra så har du med största sannolikhet noll koll på hur Waltin är i omklädningsrummet. Hur kan du då sitta o spotta ur dig hur fel han är som tränare. Jag vet inte hur Walin är som person eftersom jag varken har pratat med honom eller spelat under honom. Däremot så har jag pratat med spelare i Rögle om honom. Dessa har en uppfattning att han är otroligt kunnig, mer kunnig än Melin när det gäller hockey. Det som är lite problem med Waltin enligt de spelare jag talat med är att han är lite väl för proffssionell i sin inställning. Han kräver kanske ibland lite mer av spelarna än vad de klarar av. Detta kan skapa press hos visa spelare.

För det tredje så är det rätt uppenbart på dina inlägg om juniorerna att du inte har sett en enda match med dessa utan ser resultaten i tidningen oc tänker "fy fan vad de är dåliga". Jag rekommenderar att du åker ut o kollar på laget. Jag kan nästan lova att du kommer att ändra din inställning. Vi har några riktigt bra talanger i J20 laget (plus att det är roligt att se ett lag som spelar traditionell Rögle hockey, offensiv, offensiv, ingen defensiv). Kolla speciellt in nr 4. Där har vi en blivande storback. Att han inte har fått en chans i A-laget ännu är en stor gåta. Kan hänga ihop med det pressade läge A-laget haft hela säsongen.

Med tanke på den "djupa insikt" om hur det funkar i Rögle (ironi), så borde du kanske inte undra över varför folk gnäller på din kritik. Du har absolut ingenting bakom dina påstående.

Kul att Hall fick boxas lite idag förresten.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Jobo: Tja, den kan ha blivit styrd av någon med telekenetiska färdighetern på läktarn, ellers så var det kanske så illa att den slogs med berått mod över handleden i slutsekunderna, helt i onödan. Vad tror du själv?
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
OE: Att vi bara har fem stycken "riktiga" backar kvar sen förra säsongen var väl till viss del en konsekvens av torpedhockeyn. I och med detta så ansåg väl Waltin tillsammans med klubbledningen att det fanns för många backar i truppen, i varje fall som man ville ha kvar. Problemet med detta är väl först och främst att det blir dålig konkurrens på de här positionerna i laget samtidigt som man blir väldigt känslig för skador på dessa eftersom de är så få.

Till viss del hade det säkert kunnat ge mer stabilitet åt det defensiva spelet men jag tror inte att det skulle ha haft någon avgörande skillnad på hur spelet sett ut hittills under säsongen. När spelet rasar samman som det gjort i matcherna mot lag Oskarshamn och Västerås så tror jag inte att någon enskild spelare kan göra någon större skillnad.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Rainbow: Djurgården har sex "riktiga" backar i sin trupp och spelar torpedhockey.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
OE: Att vi inte har fler "riktiga" backar i truppen är väl en konsekvens av spelsystemet dvs att det spelas torpedhockey.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Så här tror jag:

Hade vi haft minst sex riktiga backar i truppen hade läget varit ett helt annat.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
The Punisher: Det var jobbigt för hjärtat igår, ojojoj!! Kan varit fågelskrämmans fel??
Vi får verkligen inte ge upp fråns det att serien är färdigspelad, vi har fortfarande chansen och den ska vi banne mig ta, att INTE gå till SA finns bara inte.
En sak tycker jag är konstig, varför får inte Tano mer beröm än vad han får, han är den spelare som tillsammans med Hermansson som visar mest hjärta i match efter match, det är en underbar spelare att beskåda.

Vi älskar Rögle!!
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
The Punisher: Hur gick det till då? (Med klubban)
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Det var en mindre spexig kväll att vara en grönvit själ denna gång. Så här, många timmar efter slutsingnalen, och ännu fler mil bakom ratten, så har jag beslutat mig för att inte ge upp. Jag vill inte ge upp! Jag vägrar ge upp! Jag kan fan inte ge upp!

Även om det ser tyngre ut än vad jag ser ut, så är det 12 oinnar kvar att leka om, och hamnar de i Ängelholm så kommer vi inte bara med tåget till SA, vi har en fönsterplats också.

Kalla mig vad ni vill, men jag ger fan inte upp. Jag ska fortsätta stötta, för jag vill kunna säga att jag inte gav upp, att jag gav mitt stöd till LAGET JAG ÄLSKAR, hela tiden. Denna höst har jag missat 120 minuter Rögle, och det är VIK och Mora borta. Jag tänker inte bli hemma för att det går knacking, för SA bara är 3 ynka poäng bort.

Supportrar: Kasta varken yxa, spira eler hockeyklubba i sjön än. Det är jävligt kallt i vattnen för Er att hämta upp den igen om 4 matcher. Det värsta är att sitta hema för att visa sitt missnöje, hade jag gjort det för att visa mitt nämnda med mina lärare, hade jag fortfarande gått i grundskolan. Vi kan fortfarande klara detta, men då krävs det att vi alla drar åt samma håll, inte bara på is, utan även här och på läktare. Det är det minsta vi kan göra för allt det Rögle skänkt oss genom åren?

Att jag sedan har en ganska klar uppfattning av Hur åbegs klubba hamnade över Hermanssons handled, det är en annan historia...
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Joinzzon: Så den där Henriksson är lite väl positiv?
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Ännu ett bottennapp :-(
Inte en ända j##la målchans skapade Rögle i de 2 första perioderna........ USELT är bara förnamnet
1 mål insläppt i PP igen tror det var 6 gången den här säsongen, ingen fart, inget tempo, inga anfall, ingenting. Lysande
Sedan får vi 2 slumpmål bara för att Bofors sket ner sig i 3:e o Bofors tog timeout efter 7 min av 3:e perioden.
Men vi skapade i stort sätt ingenting i 3:e perioden heller o vi var inte värda några poäng heller.

Hur var det nu det var sagt om Hall, skulle han inte få mer istid idag??
Efter 2 perioder hade han gjort 2 byten.....
Inför 3:e hade man inte fler spelare att tillgå än att han var tvungen att få spela, men det tog nog emot .....

Tillslut den här förfannade fjanten Kåberg.
Tid 59.59 slashar idioten Kåberg Herman rakt över handleden helt utan anledning.
Jag kan för mitt liv inte fatta att Röglespelarna tackar sina motståndare efter en sådant idiotiskt tilltag, fjanten var ju helt klart ute för att märka Herman o han verkade lyckas oxå :-(
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Vet inte vad jag ska säga.. såg när det stod 3-0.. blev en glad överraskning att det blev 3-2.. Men vi var nästan tvugna att vinna matchen.....
Jag tror på SA fortfarande, det är det ända man kan göra ju.. Och att hänga med på onsdag och STÖTTA killarna! Tror jag ska dit, om inte ekonomin sviktar, ska till sälen nästa helg.. och veckan därefter..
Men vinner RÖGLE resten av matcherna så har de en plats.. vinner de bara 3 så tror jag att de har en plats, men det är inte lika säkert då..
Ha det!
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Hinkes kommentarer är ute nu.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
bon scott:

Jag är inte helt hundra på att MW är problemet ... det kanske är så att som någon skrev att många bra spelare lämnade förra säsongen obegripligt hur vissa kunde få lämna Rögle, hjärta är mer värt än andra parametrar. Och nyförvären håller helt enkelt inte måttet, som insändaren skrev, Rögles trupp väger för lätt denna säsongen. Orken värkar ju tryta också .. med tanke på att laget allt som oftast slutar åka skridskor. Farten är som bortblåst i spelet. Men visst ... something is wrong .. och det må vara hänt att RBK säljer färre säsongskort nästa säs p.g.a Waltin. ... spekulera kan vi göra .. och diskutera.. det bör vi göra.

Hejja RBK i med- och motvind!

Just nu är det stark motvind och vi måste komma fram till VAD som är fel ... för något är fel ..för vi har inte för höga krav på vårt RBK?
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Det är riktigt det är givetvis styrelsen som bär ansvaret för kontraktskrivandet. Men snart har vi facit det hade man knappast under våren när kontraktet skrevs. Det är lättare i efterhand att säga vad som är fel än att gissa innan. Jag utår ifrån att det tänktes flera gånger innan det skrevs kontrakt konstigt vore det väl annars.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Blir det inte Superallsvenskan så måste det hända något.Är MW kvar nästa år så kommer det att säljas mindre årskort, jag betalar inte 3800kr nästa år för att se sånt jävla spelsystem.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Där rulla SA-tåget förbi Ängeholms station utan att plocka med Rögle...

Vad är det man läser .."att inte gå till SA är ingen katastrof" ... Hur in i h*elvete kan någon i Rögles ledning uttrycka sig så?

Och det där med ekonomin ... vad tror ni sponsorerna tycker att vi spelar mot Mörrum och Troja för femtioelfte gången denna säsongen? Blir ju knappast mer sponsorpengar till nästa säsong.

Det kostar nog ganska mycket mer att missa SA än att spela kvar i en otroligt tråkigt "fortsättningsserie". Jersmyrs kalkyl verkar ju vara en riktig "glädjekalkyl". Såvitt jag vet var det i SA som Rögle gick så bra ekonomiskt förra säsongen? Rätta mig om jag har fel ... Bara genom dessa uttalande så är det ju glasklart att nytt folk med hockeyintresse och kunnande behöver komma innanför portarna till Ängelholms ishall. No offence till er som sagt detta, men att uttrycka sig såhär är otroligt dåligt anser jag och visar på inkomptens. Har ni inga ambitioner i klubben eller?

Hur kommer det sig sedan att så många andra klubbar kan hitta fina nyförvärv under pågående säsong? Men Rögle hittar ingenting .. är det någon super NHL-lirare ni väntar på eller? Klubben verkar ju ha extrema krav på den här liberon .. och om han kommer, så kommer killen vara "frälsaren" och få en enorm press på sig, han ska göra Rögle till vinnare igen, och hur lätt är det att prestera sitt bästa då? Det är inte alltid så lätt ...

Men Rögle kan spela bra ishockey ... 30 minuter mot Västerås (bortsett från PP) var enorm, synd bara att pucken inte vill in mer än 2 gånger.
Åk skridskor, ni kan ju grabbar... Waltin .. säg åt dina mannar att åka mer skridskor! Ni är ju helt överlägsna då (iaf mot VIK) ...

Det finns mycket att skriva om ... för mycket är fel i Rögle just nu .. men viktigast just nu är att spöa Hääämööös på söndag och då fyller vi hallen!!! Kom igen Rögle ... jag mår dåligt av att se mitt favoritlag behöva förlora mot blåbärsgäng i allsvenskan södra... ACTION Rögle!
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Har det slagt dig Belix att man kanske skall tänka till innan man skriver kontrakt ?Vem ansvarade för detta ?
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: helt rätt jag tror att just med en tränare som waltin från 08-land är bara intreserad av sig själv sin inkomst sina ideer och bryr sig mindre om vilket lag han tränar så länge det inte heter dif (tyvärr9
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Det är en annan sak men som jag skrev tidigare det finns kontrakt och då får man allt titta på dom det innebär mycket att bryta ett kontrakt inte bara ekonomiskt det har stor betydelse för framtiden en klubb som bryter sina kontrakt så fort det går emot har svårare för att skriva nya med både spelare och tränare i framtiden
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
oscar_D: Helt korrekt,detta är ju styrelsens ansvar.Jersmyr må vara trevlig och sympatisk men nu gäller det att agera med fast hand för att inte bli akterseglade.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix:Klart att det inte är så enkelt att bara sparka folk. Men det minsta man som supporter kan kräva är att det finns kunniga och kompetenta människor i föreningen. Så ÄR det inte nu vill jag med bestämdhet slå fast. Måste finnas någon som kan slå näven i bordet och ta befäl över föreningen.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Tror snarare att det är elitkommittén och tränarduons existens som ska ifrågasättas...
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Nej,men tränarduon har väl knappast förtroende längre eller ?
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Krävs iallafall ett extra årsmöte om en styrelse ska avsättas eller om den avgår en ny måste ju väljas. Men saknar styrelsen förtroende bland medlemmarna? Tror knappast det.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Ja det var ju ett konstruktiv förslag Jonas!
Nej Du jag tänker göra det jag alltid gör när Rögle spelar hemma:
Gå dit på söndag och ge de spelare som den vackra grönvita tröjan på sig mitt helhjärtade stöd.
I med och motgång finns bara RÖGLE
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Detta är oerhört effektivt att som supporter få sin vilja igenom.Minskad publik ger mindre intäkter och det hoppas jag du vet följden av ?Det är faktiskt vi som betalar deras löner.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: På vilket sätt hjälper du till genom att be folk att sitta hemma??
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Alltid där: Vi vill hjälpa innan det är för sent.Du kan sitta hemma och hoppas.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Har ALLA glömt att i med o motgång finns BARA RÖGLE.
STÖTTA I STÄLLET FÖR STJÄLPA......
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Det handlar om att som styrelse ta sitt ansvar och ställa sin platser till förfogande när man saknar förtroende.Detta kräver knappast ett årsmöte bara sunt förnuft.Dock är inte detta mitt önskade scenario utan att styrelsen i första hand byter ut tränarduo och sportchef med omedelbar verkan.

Mvh

Jonas
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Som i alla föreningar så har givetvis styrelsen sitt ansvar. Det är på årsmötet detta avgörs. Allting är knappast så enkelt att bara sparka folk till höger och vänster det finns kontrakt att följa. Sen kan man alltid med facit i hand säga att det eller det var fel.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Årets säsong är ett riktigt jävla fiasko och det skall styrelse och sportkommité ta sitt ansvar för.Antingen byter ni ut tränarduon omgående eller så stannar vi hemma på söndag.
Vill inte tänka på vad föreningen betalar Waltin per månad bara för att han heter just Waltin.Han skall nog vara jävligt tacksam att hans lön inte är prestationsbaserad ?
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Det blev förlust idag tyvärr. men nu så kommer den efterlängtade revanschen på söndag.

Detta fixar sig!!
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
miguel: låt walltin åka hem till 08-land fortareän kvickt och låt oss hitta en tränare som bryr sig och inte bara tänker på sig själv och sina ideer
kanske en mindre känd tränare som tänker mer på laget kanske en med lokal anknytning (vill egentligen inte vara så negativ men är inte blind ) något måste vara fel.älskar RÖGLE och nu är man hur ledsen som helst .HOPPAS HEJA RBK
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Ebbe: Om inte annat så kan man kanske hoppas på att Rögle spelar bort Halmstad från en ev. plats i SA. Ser ju mkt hellre att Bofors och Västerås går dit. På det sättet så blir det ju dessutom mindre resekostnader i fortsättningsserien efter jul. Har ju framförts här tidigare att högre resekostnader vid spel i SA skulle innebära att det rent ekonomiskt skulle bli ungefär samma resultat oavsett om vi spelade i SA eller inte efter jul.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Ebbe: Ja man kan ju alltid hoppas på en publiksiffra på iallafall 2500 st.

ALLA till Ladan på söndag
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Jag gör det samma Weezer!
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Det är teoretisk inte kört än!!

Visa nu era hjärtan på söndag genom att komma och stötta laget i matchen mot Halmstad!
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Helt klart så har säsongen knappast nått upp till dom högt ställda förväntningarna som många hade i höstas. Förväntningarna var höga med all rätt efter fjorårets spel.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Jo,men snacka om att säsongen är ett hyfsat bottennapp !
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Varför skulle jag radera dom? att du är besviken är ok det är du knappast ensam om.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
miguel: Jag ger bort mitt årskort gratis !
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Jaha! där gick tåget till SA för Rögle BK och dess styrelse. Härligt med nya friska derbyn mot Mörrum och Troja. Riktig högoktanig hockey lär det bli hela våren.
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Belix: Då raderar du väl referatet från kvällens match också samt årskrönikan med ?

Sämre än Hammers säger allt......
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Ja typ. men jag tycker att det nästan är det detta forumet är till för. man måste ju tåla att höra lite klagomål.

men nån som har koll på statistiken från matchen idag då? vilka som gjorde mål och publiken och lite sånt??
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Weezer: Handlar knappast om att radera inlägg med klagomål enbart riktiga bottennapp
Kommentera

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Skall dom radera alla mail med klagomål lär dom få jobba hela natten !
Kommentera

344824 · »