1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27026 inlägg · 5185 ämnen

Inlägg #343702

Sv: Bofors IK - Rögle BK
Där rulla SA-tåget förbi Ängeholms station utan att plocka med Rögle...

Vad är det man läser .."att inte gå till SA är ingen katastrof" ... Hur in i h*elvete kan någon i Rögles ledning uttrycka sig så?

Och det där med ekonomin ... vad tror ni sponsorerna tycker att vi spelar mot Mörrum och Troja för femtioelfte gången denna säsongen? Blir ju knappast mer sponsorpengar till nästa säsong.

Det kostar nog ganska mycket mer att missa SA än att spela kvar i en otroligt tråkigt "fortsättningsserie". Jersmyrs kalkyl verkar ju vara en riktig "glädjekalkyl". Såvitt jag vet var det i SA som Rögle gick så bra ekonomiskt förra säsongen? Rätta mig om jag har fel ... Bara genom dessa uttalande så är det ju glasklart att nytt folk med hockeyintresse och kunnande behöver komma innanför portarna till Ängelholms ishall. No offence till er som sagt detta, men att uttrycka sig såhär är otroligt dåligt anser jag och visar på inkomptens. Har ni inga ambitioner i klubben eller?

Hur kommer det sig sedan att så många andra klubbar kan hitta fina nyförvärv under pågående säsong? Men Rögle hittar ingenting .. är det någon super NHL-lirare ni väntar på eller? Klubben verkar ju ha extrema krav på den här liberon .. och om han kommer, så kommer killen vara "frälsaren" och få en enorm press på sig, han ska göra Rögle till vinnare igen, och hur lätt är det att prestera sitt bästa då? Det är inte alltid så lätt ...

Men Rögle kan spela bra ishockey ... 30 minuter mot Västerås (bortsett från PP) var enorm, synd bara att pucken inte vill in mer än 2 gånger.
Åk skridskor, ni kan ju grabbar... Waltin .. säg åt dina mannar att åka mer skridskor! Ni är ju helt överlägsna då (iaf mot VIK) ...

Det finns mycket att skriva om ... för mycket är fel i Rögle just nu .. men viktigast just nu är att spöa Hääämööös på söndag och då fyller vi hallen!!! Kom igen Rögle ... jag mår dåligt av att se mitt favoritlag behöva förlora mot blåbärsgäng i allsvenskan södra... ACTION Rögle!
Kommentera