Skellefteå AIK

15355 inlägg · 348 ämnen

Förvånande

1831874 · » Till forumet


Sv: Förvånande
Yoda Marklund:
Man blir glad!
Jag tror i bästa fall hyfsad men knappast som de behövde en storfräsare som lyfter backsidan och laget.
+1
Låst ämne

Sv: Förvånande
Stackars stackars Ryan Johnston. Genom åren är det många som har vittnat om missförhållandena, vantrivseln, brotten mot de mänskliga hockeypubliksrättigheterna dag in och dag ut. Och nu är denne oskyldige back fast i två år, inget man önskar sin värsta fiende. Lite som att bli kidnappad av FARC, bli satt i fångläger i Nordkorea, fängelsestraff avtjänat på Bangkok Hilton. Bara att börja räkna dagarna herr Johnston.
+1
Låst ämne

Sv: Förvånande
När jag tänker efter så är dubbel-förlorarna inte så bra då det gäller halva laget minst, samma som för dubbel-gnetarn
+2
Låst ämne

Sv: Förvånande
Noterar att dubbel-Nisse gått ur tiden. Ni vet "den glider in i mål" skytten som lirade med Klimpen Häggroth. Vila i frid dubbel-Nisse.

Ett jäkla roligt smeknamn, dubbel-Nisse.

Om man skulle spinna vidare på det och tillämpa på Qatar skulle man få nåra roliga smeknamn också. Vad har ni för förslag? Här kommer mina:

Dubbel-sargutdunkarn
Dubbel-Skallkrossarn
Dubbel-juniorskäckarn
Dubbel-sprattelgubben
Dubbel-gamnacken
Dubbel-porslinsdvärgen
Dubbel-förlorarn
+1
Låst ämne

Sv: Förvånande
foreman74:

det har vart samma mönster 10 år i rad nu. De mopsar upp sig och spelar allan hela sommaren. Sen när säsongen drar igång så mattas det sakta av allt eftersom verkligheten hinner ikapp, och slutligen vid vårkanten blir det mest gråt och tandgnissel (och lite mörda, döda, låt han dö, mordförsök).

De lär sig verkligen aldrig.

Nu när det inte ens finns en teoretisk möjlighet att de ska kunna mäta sig med oss på det sportsliga planet, då vänder de upp och ner på verkligheten och påstår att de är hemvävda och VI är ett köpelag! hihihihi! En ding-ding värld brukar jag kalla det.

Det är ett så tacksamt utgångsläge med Qatar, omöjligt att vara sämre än dem. De för dåliga för att vara en riktig rival, hur kul är det egentligen att tävla i höjdhopp mot en pygmé? Bra för självförtroendet, men man kan inte dra några växlar av det. Det är ju mest kul för att de fantiserar ihop en världsbild då de tror att pygmén verkligen ska ha en chans, men ack så besvikna de blir vilket är lite kul.
+1
Låst ämne

Förvånande
Gick in på Fuleå-forumet...kunde lika gärna döpa om det till Skellefteå AIK B, bara skriverier om Skellefteå :-)
Gränsen mellan galenskap och genialism är verkligen hårfin men nollfyrorna slår alla rekord!
+3
Låst ämne

1831874 · »