Skellefteå AIK

15642 inlägg · 295 ämnen

Inlägg #1831847

Sv: Förvånande
foreman74:

det har vart samma mönster 10 år i rad nu. De mopsar upp sig och spelar allan hela sommaren. Sen när säsongen drar igång så mattas det sakta av allt eftersom verkligheten hinner ikapp, och slutligen vid vårkanten blir det mest gråt och tandgnissel (och lite mörda, döda, låt han dö, mordförsök).

De lär sig verkligen aldrig.

Nu när det inte ens finns en teoretisk möjlighet att de ska kunna mäta sig med oss på det sportsliga planet, då vänder de upp och ner på verkligheten och påstår att de är hemvävda och VI är ett köpelag! hihihihi! En ding-ding värld brukar jag kalla det.

Det är ett så tacksamt utgångsläge med Qatar, omöjligt att vara sämre än dem. De för dåliga för att vara en riktig rival, hur kul är det egentligen att tävla i höjdhopp mot en pygmé? Bra för självförtroendet, men man kan inte dra några växlar av det. Det är ju mest kul för att de fantiserar ihop en världsbild då de tror att pygmén verkligen ska ha en chans, men ack så besvikna de blir vilket är lite kul.
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Förvånande
Noterar att dubbel-Nisse gått ur tiden. Ni vet "den glider in i mål" skytten som lirade med Klimpen Häggroth. Vila i frid dubbel-Nisse.

Ett jäkla roligt smeknamn, dubbel-Nisse.

Om man skulle spinna vidare på det och tillämpa på Qatar skulle man få nåra roliga smeknamn också. Vad har ni för förslag? Här kommer mina:

Dubbel-sargutdunkarn
Dubbel-Skallkrossarn
Dubbel-juniorskäckarn
Dubbel-sprattelgubben
Dubbel-gamnacken
Dubbel-porslinsdvärgen
Dubbel-förlorarn
+1
Låst ämne