Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Kari Haakana

723836 · » Till forumet


Sv: Kari Haakana
Knegare: Men ta då och svara på den som skrivit det.

Sv: Kari Haakana
kungsbacka: Å vad jag blir trött på er som inte l ä s e r noga vad man tidigare skrivit...jag skrev ju "ni TIK:are(eller en del av er)"...det där inom parantes betyder att jag garderade mej mot sådana svar som jag just fick av dej...puh...var tyvärr inte tydlig nog...utan ska försöka göra det tydligare hädanefter.

Jag menade inte att just du hade skrivit det utan en massa andra av dina kolleger har skrivit just det...typ är skyldig/lovat TIK komma tillbaks till efter NHL.

Sv: Kari Haakana
Knegare:Vad trött jag blir käkar alla där uppe röksvamp.Jag har aldrig sagt att han e skyldig eller har lovat timrå någonting! Vad äe det som ni inte förstår? jag får formulera om det så att ni förstår vad jag menar

Sv: Kari Haakana
kungsbacka: Förvisso är det så...men ni TIK:are(eller en del av er) har ju fastnatt idet där att han lovade att komma tillbaks till er...han har väl i princip lovat "oss" oxå i det han hade sagt till Pitetidningen.

Å andra sidan så lär ju inte han va den första som "lovar" nåt å sen inte håller det...har väl hänt i dom flesta idrotter. Samtidigt så kanske han sa så för att han inte riktigt trodde att Skellefte skulle ta sej tillbaks så tidigt iåmed att dom tabbat sej så många gånger tidigare...vem vet...

Sv: Kari Haakana
Knegare: Jo det kan väl så vara.Men med någon automatik behöver det inte vara att man återvänder till sin moderklubb.Det kan ju vara andra olika anledningar till att man väljer en annan klubb.T.e.x att man vill vänta o se om moderklubben etablerar sig i es.Tror inte att han vill spela i div1.Saik kan mycket väl hålla sig kvar.Men om dom skulle åka ur så även om han nu får en klausul i kontraktet så måste han likväl flytta på sig igen det är inte så kul att flytta.Risken finns att timrå ochså kan åka ur usch vilken obehaglig tanke.Jag tror dock att risken är större med saik men vet det kan bli obehagligt för andra klubbar.Sen att han har en sommarstuga i skelefteå har väl ingen avgörande betydelse.Många har sina sommarstugor långt hemifrån.

Sv: Kari Haakana
kungsbacka: Du skrev nånting om FAIRPLAY...dessa ord kommer från Pitetidningen om du inte läst det förut...alltså Jontes egna ord:- Men AIK är klubben i mitt hjärta. Om jag flyttar hem finns det inget annat alternativ än Skellefteå, säger Jonathan, som tillbringar somrarna i sin stuga i Bjässviken utanför Skellefteå.

Borde ju vara FAIRPLAY att han lirar för oss likväl,eller?!

Sv: Kari Haakana
sgsk: 15:sep var det väl inte från början.Jag minns inte exakt datum men timrå flyttade fram datumet för att vara schysst.Sen är det väl ingen som påstått att timrå har någon hållhake på jonte.FAIRPLAY finns det nåt som heter.Eller man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.Hur långt det räcker får vi se.Och visst han hade ingen lön under sommaren man han uppehöll en plats som vi med facit ihand kunde sätta någon annan på.

Sv: Kari Haakana
TIKA:
Kontraktet mellan JH och TIK gick ju ut på att han hade rätt att bryta fram till 15 september för spel i NHL. Dessutom hade han inte lön under sommaren trots att han signat för Timrå.
Så att det kontraktet skulle innebära någon hållhake i dagsläget synar jag.
Hedström spelar i AIK, jag har alldeles för bra info för att tro nåt annat.

Sv: Kari Haakana
Fet-Ecke: Vilket vi inte gör.

Att Timrå ska gå långt i år med 1½ kedja är väl inte alltför troligt. Lite nyanserad får väl ändå navelskåderiet vara.

Det ska vilket som bli roligt i år att se vilket lag som blir Norrlands bästa, nu när det är fler firrar i pölen.

Sv: Kari Haakana
Frisco: "TIKA: "Jonte kommer spela i Timrå därför han vill vinna någonting"

DM-guld?"

Ja, om Modo ingår i distriktet!

Sv: Kari Haakana
Frisco: Snackats mycket när det icke har varit motiverat, som ifjol tex?

Visst har det blivit missar, som under lo-säsongen där en kvartsfinal var en missräkning. Målet har dock varit att stabilisera sig och sen har givetvis fansen förhoppningar, men vilket lags anhängare har inte det?

I år måste ändå en semifinalplats som minst vara ett uttalat mål från föreningshåll.

Sv: Kari Haakana
Frisco: Har du blandat något starkt i drickat??
Förrutom fjolåret så har det väl varit skapliga resultat: 3 år på raken i slutspel.

Är det dåligt?

Sv: Kari Haakana
Ambroo: Det har ju snackats i flera år. Jag har inte sett mycket till resultat.

Sv: Kari Haakana
Frisco: Med Jonte och Mandy (eller någon annan topplirare på artistkontrakt) i laget så blir vi definitivt att räkna med och allra helst när man ser vad övriga klubbar tappat och värvat... Det må väl även du kunna förstå?

Sv: Kari Haakana
Jonte: Nu är den iofs inte gjord för att roa utan för att få såna som du att känna att du hamnat hos jämlikar...

Även du lär bli varse, men du lär inte få se nån bli kapad här då det inte kan visas levande bilder på sidan;-)

Jag vet vad jag vet och vad du vet är icke relevant så länge du inte vet det jag vet för det är det enda man behöver veta...

Sv: Kari Haakana
TIKA: "Jonte kommer spela i Timrå därför han vill vinna någonting"

DM-guld?

Sv: Kari Haakana
Jonte: Jonathan Hedström kommer från Skellefteå och hans moderklubb är Skellefteå AIK, så varför skulle han välja Timrå IK före SAIK?

Jonte kommer spela i Timrå därför han vill vinna någonting. Det vet han lika mycket som ni att han har stora chanser att gå långt med Timrå IK och inte med Skellefteå, eftersom Timrå har ett mycket bättre lag.

Det är anledningen.

Och ni har väl i Skellefteå inte glömt bort hur snäll Timrå IK var med Jonte och släppte han till NHL. Timrå kunde ha sagt nej, men sa jag och det får de belöning för nu!

Sv: Kari Haakana
Ambroo--Jag skrattar mig harmynt. Bland det roligaste jag har sett! Du är den nye Robert Gustafsson!!! Hur kan du komma på så tokroliga grejer??

Du får väl se vad som händer i Jonte-frågan nu,blir intressant att se hur kapad du kommer att bli på TIKs sida!

Sv: Kari Haakana
Jonte: Absolut och det är inte bara bilden utan även presentation som är kraftigt förvrängd...hur man kan missa det är fantastiskt, kika in i filarkivet så kanske du får upp ögonen ytterligare...

Ursprunget för hennes föräldrar ska vara Njurunda, om de bor där eller ej har jag ingen aning om.

Sv: Kari Haakana
Ambroo:

Lyteskomik att ta en sån bild?
Vad har du för kommentarer om Njurunda?

Sv: Kari Haakana
Jonte: Tss... Hört tala om lyteskomik och allt för att likna såna som du?

Vi får se den dagen det blir officiellt, tills dess så skulle jag vara orolig för hur hjärtat klarar av ett sånt "svek" om jag vore i era kläder.

Sv: Kari Haakana
250kg kärlek:

Jag tycker den där Ambroo verkar snacka en massa skit. Han hävdar ju bl.a att Helen Hedström har föräldrarna i Njurunda,vilket är helt åt helvete. Både hon och Jonathan har ju föräldrarna i Skellefteå.
En kille som jobbar på Solett som ska vara med och sponsra hävdade igår att Jonte lirar i SAIK ifall det löser sig med ankorna. Jag tror mer på honom än en mytoman, som man bara genom att titta på hans profil kan se att han har noll rätt.

Sv: Kari Haakana

Jonte: De fakta som finns om Jonte gör att jag är ytterst tveksam till att han ens tänker SAIK. Vissa saker som skett i närområdet gör att jag är tämligen säker på att Ambroo har en högre trovärdighet än andra. Klart att jag, om jag var SAIKare, innerligt hade velat se Hedström (som är er pöjk) spela med laget. Han kommer antagligen bli en av elitseriens bättre spelare, och en sådan ser man gärna i ens egna lag.

Om man har de rätta kanalerna kan man se att Hedström valt bostadsadress, om det sedan är den permanenta bostadsadressen är en annan femma. Men att han hittar en bostad i en kommun där han inte kommer spela (även om det kan vara ett led i hans framtida placeringar), är för mig osannolikt.

Silly season fortsätter....


Sv: Kari Haakana
Åkerman: Ja enligt denna ryktesvåg så har det banne mej börjar att sjuda å kanske är på väg till kokpunkt så småningom...ja hoppas kan man ju!

Sv: Kari Haakana
Jonte: Ja vi får väl se.
Som det är nu är jag rätt positiv. Ryktesvågen har verkligen svängt.

Sv: Kari Haakana
Åkerman:

Vad tror du om Hedström? Blir det konungens återkomst??

Sv: Kari Haakana
Gidde: Hoppas:-P

Sv: Kari Haakana
Ambroo:

Hehe, kan hålla med om det, men det kanske retar Schtaaan-folket? :)

Sv: Kari Haakana
Gidde: Jo, men med tanke på vad som skrivits så må man ju svara:-)

Sv: Kari Haakana
Ambroo:

Är inte detta egentligen fel bok att diskutera MoDos eventuella värvningar i?! 8-)

Sv: Kari Haakana
MorganaLefaey: Att de är bedrövliga i egen zon är en sak, men nån ska ju göra poäng också... Vilka toppnamn är på g då? Sundström är ett namn, men ingen frälsare och framförallt ingen som kommer att ösa in poäng.

Sv: Kari Haakana
Ambroo: Nu skall man inte gå omkring och tro att Steen och Skröder är de som är tänkta som ersättare för Pardavý och Pavli utan de är ersättare för Green och fjolårets sämsta värvning "Tussilago". Man har gått ut med att man skall värva 2st toppspelare för att ersätta de ovan nämda. Dessutom så skall man väl säga att ingen utav Pardavý och Pavli är oersättlig då de var katastrofa i egen zon, och Pavli aldrig vågade göra en tackling. I det stora hela så är jag säker på att Modo kommer ha ett bättre lag kommande säsong än det lag man hade senast. (Om nu Krizan blir kvar)
Modo har som sagt kvar ALLA man ville ha kvar från förra säsongen dock hade jag inte tyckt det vore fel om man blev av med 2st till i Gästrin och MP.

Sv: Kari Haakana
Ambroo:
Krizan är mycket viktig för Modo, dock tycker jag att Modo har ett bättre lag i år än vad man hade ifjol.

Vad gäller viktiga spelare så försvann det ju två som ni måste sakna, tänker då på Åkerman och Falk.

Tycker dock att ni värvat rätt OK med Viirtanen i spetsen, tror att han kan sprätta in ett par puckar.

Modo och SAIK har ju inte värvat klart heller, hörde att SAIK är ute efter en ytterforward till och sedan var truppen spikad. Modo kommer att plocka in 2 forwards till och sedan tror jag att det är klart även i denna klubb.

Vad gäller Haakana så kan jag bekräft att han INTE är speciellt bra, där kunde ni gjort en bättre värvning. Fast jag vet ju inte, han kanske var relativt billig för er och då är det nog en hyffsad värvning.

Sv: Kari Haakana
Mododampe: Hur många poäng vann inte han på egen hand ifjol, 20-30?

I slutspelet däremot så sviktade han och då såg vi ju hur det gick...så kom inte och säg nåt annat än att han är er klart viktigaste spelare, om du gör det så bevisar du hur lite du kan om ditt egna lag...

Sv: Kari Haakana
Ambroo: Blir ni däremot av med Krizan så blir ni av med halva laget....

Det där påståendet bevisar hur lite du vet om modos lag.

Sv: Kari Haakana
Jag har Kari Haakana's game-worn jersey från tiden i Modo. Någon som är sugen på att bli en tröja rikare? ;-)

Sv: Kari Haakana
Hawerchuk: Förresten, hur kunde Pardavý och Pavlikovsky falla i glömska? Ja just ja, ni har ju värvat Steen och nämde Skröder som värdiga ersättare...

Sv: Kari Haakana
Hawerchuk: Och det där kallar du normal diskussion? Jag har lika stor rätt att såga som du/ni har och allra helst när ert namnkunnigaste heter PÅS...

Ja och jag har inte hävdat nåt annat, notera smileyn... Blir ni däremot av med Krizan så blir ni av med halva laget.

Sv: Kari Haakana
Ambroo: "Vi har ALLA som vi ville behålla kvar..."

Vilket vi också har. Gå och pissa någon annanstans nu brorsan och sluta förstöra ännu en normal diskussion.

Sv: Kari Haakana
Ambroo:

Tycker det är lite orättvist att jämföra sig med FBK, HV & VF eftersom de har en helt annan ekonomi.

Håller med dig om Krizan, men jag är optimist ;-)

TIK har däremot lyckats bra, speciellt när (inte om) Jonte kommer :)
Applåder till Nubben i vanlig ordning, han är duktig han...

Sv: Kari Haakana
Gidde: Lillebrorskomplex eller inte, faktum är att TIK, HV och FBK som exempel har värvat bra mkt bättre och där gäller också än så länge...

Får ni behålla Krizan då? Vi har ALLA som vi ville behålla kvar, så där ligger ni också i lä;-)

Sv: Kari Haakana
Ambroo:

Äsch, glöm min fråga, kom just ihåg att du ju har ditt lillebrorskomplex, och hatar allt som har med MoDo att göra.

Så du ser ju inte riktigt saker från mer än ett håll ;-)

Sv: Kari Haakana
Ambroo:

På vilket sätt har MoDo inte värvat lysande, och vilka lag har i sådana fall värvat så himla mycket bättre?

Jag, som är MoDo-supporter, tycker att det inte alls är så dåligt ÄN så länge, det är ju trots allt lite tid kvar.

Det viktigaste är ju oftast att få behålla de spelare man vill ha kvar, och där har MoDo lyckats bra som jag ser det...

Sv: Kari Haakana
Ambroo: mja tyckerd et är ändå lite knepigt, för skellefteå har nog bättre ekonomi en Leksand iallafall.. så det borde komma nån klass spelare tycker jag..

Sv: Kari Haakana
Projta: Absolut, men nu var det här riktat till ett MoDo som inte heller värvat lysande. Ni har ju exempelvis gjort det bättre trots den allsvenska statusen.

Sv: Kari Haakana
Ambroo: Tykcer det är rena skit värvingen med Haakana, vad FA* ska han till föra Elitserien.. tror inte han hinner med, men i AS skulle nog han passa in

Sv: Kari Haakana
Åkerman: Det är inte mkt att bry sig i vad MoDoliderna skriver, de glömmer att de har värvat en hel hop med toppspelare...

Sv: Kari Haakana
Hawerchuk:

Jag instämmer!
Att jag knappt minns alltså..

Har dock för mig att jag hade förväntat mig en tuff, obekväm back framför mål, men har för mig att han var mycket snällare än jag trott..

Men småskadad var han ju mest hela tiden, så det kan ju ha spelat in.

Men någon raket på skridskorna, det var han absolut inte...

Sv: Kari Haakana
Åkerman: Jag tycker problemet var att man INTE såg av honom när han spelade. Det var mest segt och mycket på mellanhand. Men ska jag vara ärlig så minns jag knappt något av hans spel, lite anonymt alltså. Till hans försvar ska väl tilläggas att han var småskadad mest hela tiden, tror jag. Jag minns inte riktigt. ;)

Kari Haakana
Ny back klar alltså.
Fram med sågklingan ni Modoiter som sett honom på närmare håll.

723836 · »