Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Ny Omröstning

661613 · » Till forumet


Sv: Ny Omröstning
michael: Om Hadelöv räcker till går det bara att sia om. Visst har han haft svackor, men det viktiga i sammanhanget är ju ändå att han varit bra mot topplagen. Förhoppningsvis visar han i KS att han har förmågan att plocka fram det lilla extra i de stora matcherna.

Du har en fin tanke i ditt resonemang att det är bra med 11 av 12 poäng till Västerbotten och allt det där. Själv så har jag alldeles för svårt för Löven för att på något sätt uppskatta era vinster. Snarare hade jag väldigt gärna sett vinster för skånelagen där.

Jag önskar Björklöven allt ont i världen.

Sv: Ny Omröstning
Åkerman: Som Löven-fan är det kanske dumt att försöka sig på att säga att Hadelöv inte skulle räcka till, men faktum är att jag tycker han verkar klart mera mänsklig än tidigare säsonger...
Det är inte en dålig målvakt, tvärtom, han är en bra målis...
Men, har han det där lilla extra som behövs för att hjälpa Er upp till ES?
Jag är tveksam...
Är Wernblom på rätt humör är det precis den spelare Ni behöver och som jag också tycker är bland Era bästa!

Till sist kan Västerbotten glädja sig åt 11 poäng mot Skånes enda i helgens drabbningar... :-)
Själv tror jag knappt det är sant att Vi med vårt lag skulle kunna ta poäng mot både Rögle och Malmö. Men, idrotten är inte alltid logisk... å tur är väl det på ett sätt!

Sv: Ny Omröstning
mattias - 74: Ja, nog är det helt klart så.
Men som sagt så gäller ju denna omröstning vad de presterat till dags datum.
Hadelöv har var bra, men inte extraordinär. Förhppningsvis är han med i motsvarande omröstning efter KS.

Sv: Ny Omröstning
Åkerman:

Jag saknar Hadelöv på omröstningen!

Förmodligen hänger hans målvaktsspel mycket på om ni skall ta er opp!

Sv: Ny Omröstning
skellefteå_elit: Hadelöv har varit ok. Den negativa kritiken är till stor del obefogad, men han hör inte till säsongens utropstecken (topp-8) än så länge.

Annars håller jag med om allt, även om "slitvarg" inte är min syn på eleganten Öberg riktigt.

Du vågade inte på dig en röst alltså?
Ge den till Ale. Han hade fått min andra om jag hade två röster.

Sv: Ny Omröstning
Åkerman:

Kan väl inte annat än kalla WERNER och SÖDERBERG för årets radarpar, satans vilken tillgång.

Åkerman en playmaker som kan lugna ner och styra upp spelet, oerhört viktig.

Öberg alltid en slitvarg.

Lindgren gör oftast ett bra jobb också.

Sen dom övriga DU nämner också, men tycker ändock att vi har en bredd i laget som kan räcka långt, med nåt undantag, främst på backsidan, men men det ser bättre ut än på länge.
* Du glömde Hadelöv, fog för kritiken , men visat i toppmatcherna att han är att räkna med. Är f.ö. imponerad av det man sett av Dahlberg, borde fått mer matchande.

Ny Omröstning
Vem är säsongens spelare?
Jag har tagit ut 8 spelare att rösta på i menyn till höger.

4. Johan Åkerman. Åkerman är ju egentligen alltid bäst. Dominerar poängligan totalt för backar och är klart före spelare som Kenny Jönsson och Marcus Ragnarsson. I totala poängligan har han bara Werner och Antos före. Lagets viktigaste spelare och den som de flesta uppspel går igenom.

9. Magnus Wernblom. Troligtvis den slutgiltiga vinnaren av denna omröstning. Har avgjort alla tre matcher mot MIF och Rögle och leder tabellen över poäng, mål och GWGs rätt klart. Grym matchvinnare.

16. Fredde Lindgren. Gör aldrig några misstag defensivt och försöker inte sig på mer än han klarar offensivt. Skulle gå in i de flesta elitserielag.

20. Daniel Welser. Segstartad österrikare som numera är en av lagets bästa spelare. Bra avslutare vare sig det gäller direktskott, frilägen eller styrningar. Kanonvärvning som Tommy tog med från Alpligan.

26. Anders Söderberg. Kompletterar Werner och Öberg otroligt bra med sin skridskoåkning och pucksäkerhet. Skapar ytor och oroar hela tiden. 2:a i poängligan efter Wernblom

29. Alexander Sundqvist. Härlig överraskning som har med råge skaffat sig en oridinare plats i laget. Stor stark och härligt sinne på denne lokala 21-åring. Ale kan bli en ny Mikaelsson.

44. Brett Harkins. Utan att överdriva (kanske lite...) en av världens största passningsgenier. Meriter som PP-specialist från NHL och assistvinnare och All-star i finska SM-Liiga. Missat en hel del matcher pga artistregler och två skadeperioder, vilket gör att han inte ligger i topp i några tabeller. Flest assist/match kommer han i alla fall garanterat att vinna.

48. Fredrik Öberg. Puckgeni som är hur kylig som helst med puck. Är hjärnan i den framgångsrika linen med Werner och Antos, och borde definitivt hyllas mer än han gör.

Rösta och motivera!

661613 · »