Skellefteå AIK

16035 inlägg · 301 ämnen

Träff!

1980032 · » Till forumet


Sv: Träff!
Yoda Marklund:
Imorrn ska jag på första isträningen i en magisk arena med magisk stämning.
Den som en gång varit där vill vara med varje år och jag tror jag törs säga inga andra spelare får det välkomnandet i augusti.
Glädjetårar och folkfest helt enkelt och barnen trivs, kan det bli bättre?
Yoda jag förstår du gärna varit med.
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Tycker denna manskliga avart far halla pa som de vill, upp till dem. Men gillar bara inte nar de ger sig pa barn.
+1

Sv: Träff!
Yoda Marklund:
De säger ju själva att de inte trivs när det går bra och livet leker. De vill att allt ska vara så jävligt som möjligt helst i svartvitt och i hockeyn är bottenträsket bäst.
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Ja kvinnorna ska tuktas. Barnen ska pinas, plagas, utnyttjas. Ingen far le och vara glad, gladje och lycka ar synd.

Ovan syns aven nar de spelar hockey. Det ska vara fula mal, ingen finess, inga finter, helst 0-0, ingen gjadje, ingen fantasi, ett overflod av hjarndoda busar med noll talang, sviiiiinjefla REGEL och sarg ut.
+1

Sv: Träff!
Yoda Marklund:
Det är ett annat språk och kultur.
Även kvinnorna lever under helt andra förhållanden. När Sunnanå var pionjärer tog SM-guld 1980 o 82 och dominerade damfotbollen var det fortfarande förbjudet för damer med "sparkboll" från Rosvik och norrut.
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Barnen ska straffas. Inget skratt och lek, inga nojen, ingen lycka. Allt ska vara torftigt, trakigt, hemskt.

Jag tycker det ar hemskt. Vad den leastadianska lulesamiska uppfostringstekniken mynnar ut i har man last om i media, djupt tragiskt.

Inte konstigt att de blir avundsjuka pa dynastiernas barns barndom.
+1

Sv: Träff!
Peter:
Bulan bytte väl kapten ganska tidigt och gav Erik C och Olausson A. Tyvärr väldigt lyckat.
Ni började ju uselt och under Eriks kaptenstid gick allt på räls men i slutspelet bar det inte längre så den blödningen fick han inte stopp på.
+1

Sv: Träff!
Yoda Marklund:
I deras kultur kallas det "knapsus"
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Inne pa Qatars forum hanar de ansiktsmalning, fiskdam, skriva autografer, allmanhetens akning, mingla med stjarnorna.
Nej, barn ska inte fa ha kul!
Alla vi som last popularmusiken i Vittula samt last i nyheterna hur de lulesamiska leastadianernq behandlar sina barn forstar hur de resonerar.
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro: Olausson missar väl 5-10 matcher som vanligt för att kroppen inte riktigt håller ihop, förhoppningsvis påverkar det oss mindre än vanligt då vi har en bättre å bredare centersida än någonsin! Fabbe å Olausson bör bli kulturbärare i första hand, sen lär Erik betyda massor, satan vilken pondus karln har! Träffar grabbarna i katakomberna ibland och Erik är nåt utöver, han utstrålar kraft nåt enormt som människa, sällan jag träffat nåt liknande! Hmm att gå ut som tippat topplag är ju inget vi är så jättevana vid så det blir intressant att se hur vi hanterar det!
+3

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Fragorna jag har ar mest runt Kovacs. Far en andra chans i Qatar efter att ha blivit domd for vardsloshet i trafiken da han var inblandad i en dodsolycka nar han buskort. Aker da fast for fortkorning i Qatar nar han har totalt korforbud och villkorlig dom, dumpar bilen och forsoker sen fly till fots.

Det har vart locket pa och sopa under mattan. Finns det ingen lag i Qatar, ingen aklagare, inga journalister?
+1

Sv: Träff!
Peter:
Det är bra du är här inne som bollplank, jag har några frågor.
Kommer Olausson hålla ihop trots skavanker?
Vem är kulturbärarna som visar vägen i omklädningsrum och på isen?
Inget slå ur underläge i år hur tror du det går?

Sv: Träff!
Yoda Marklund: Förutom ut i kvarten är din analys fullt rimlig, en sak som åtminstone jag är rätt övertygat om är att vi kommer göra en bättre säsong än saik både sportsligt och publikt! 😊
+1

Sv: Träff!
Peter:

Skulle saga att det ar 4 st ganska bra kedjor med bra arbetskapacitet. Valdigt bra bredd men ingen vidare spets. Det luktar manga 2-1 segrar i grundserien och sen ut direkt I kvarten! ;-)
+2

Sv: Träff!
Tarasov: Ingenting på Lulesidan om Luleås första isträning! Däremot apan apan apan apan, verkar frisk den där Sven!
+2

Sv: Träff!
Peter:
Farley - Ilomäki-Hållander kan nog bli en stark lina.
+1

Sv: Träff!
Peter: På dagens träning var linan med Fabbe Ola Kovacs intakt, Brännström gick med Connolly Petter, Tyrväinen med Einar å där skall nog Larsson in vilket ger en lina med Hållander Ilomäki Farley, bra bredd!
+1

Sv: Träff!
Herminator: Åh, fy..väcker äckliga minnen. Såg han i mina drömmar krypa upp bakom mig med storpotäten i handen....viskandes....
+2

Sv: Träff!
Herminator:

Han kanske ar leastadian?
+1

Sv: Träff!
Lyssnade på ett Tankar för dagen i P1 härförleden. Där framförde herr Westerberg djupa och, för mig tankeväckande funderingar om levande och döda släktingar.
Möjligen blir faan religiös då han blir gammal då eller något det hållet?
Jag har rätt svårt för att döma ut människor endast på gamla meriter.
Det är vad man gör i nuet som räknas.
Men alla tycker och känner olika antar jag..
Peace in our time på er..
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro: Lassi är precis som Rautio en målvakt som fungerar bäst bakom ett välorganiserat försvar, vilket t.ex inte Rubin gjorde! Lassi skulle få det svårt i t.ex senaste Säsongens Timrå som hade en del problem i försvarsspelet men bluff å kass är att gå alldeles för långt i kritiken!

Sv: Träff!
Farbror Barbro: Staffan Westerberg är ju ingen jag som Lulebo är speciellt stolt över! Nu såg jag knappt nåt av hans vilse i pannkakan men vill som minnas att det var mer nån form av politiskt budskap än nåt annat! Jo hur fan det kunde få sändas överhuvudtaget är underligt men kanske var det politik.
+1

Sv: Träff!
Mike.F:
Läste på Wikipedia han upplevde ett trauma som liten när hans bror dog vilket förlåter hans beteende men synd att svt sände hans terapi.

Sv: Träff!
Farbror Barbro: Storpotäten de e livet de!

Mike.F

Sv: Träff!
Herminator:
Westerberg är en stor skandal inom svensk television.

Sv: Träff!
Farbror Barbro: Staffan Westerberg bör inte exkluderas från samlingen din..

Sv: Träff!
Yoda Marklund:
Hockeymässigt vidhåller jag Lassinnanntti är en bluff. Om man står bakom ett handbollsförsvar får man bra statistik men om man ser hur han agerar är han ganska kass.
+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

jag sitter har och funderar pa de qatarska avarten. De ar underliga.

Kikar man pa hockeylaget sa har det ju vart ideligen inkopta genom aren, endast ett fatal egna. Men i princip varenda en av de egna lulesamerna har vart arkepucken, vi snackar om grova defekter och kraftiga syndrom - precis som Borje himself. 100% arkepucko trhough and through verkar det vara.

Titta pa Ledin, den enda utespelaren fran den egna kommunen nar det begav sig. Hockeyvarldens storsta pucko alla kategorier.

En annan ar Lars "flens-Osten" Bergstrom, den mest puckade ledaren nagonsin. Mannen som gav damp ett ansikte, en skam for hockeyn.

Nu i arets lag finns det som vanligt knappt nagon egen spelare, man far leta i laguppstallningen. Sa hittar man Joel Lassinantinen. Inga hemskheter eller skandaler har dock kommit ut annu? Skumt.

Men kikar man pa ett foto av den mannen sa ser man ett valdigt lomskt leende, det ar nagot lurt i ogonen pa honom. Vad kan denne lulesame gjort for hemskheter? Ja man undrar sa flundran.
Uppladdat:

448x300-joelpng.png

+1

Sv: Träff!
Farbror Barbro:

Ljung och Alkberg ar verkligen 2 st profiler!
+1

Sv: Träff!
Yoda Marklund:
Man fick gräva djupt ett tag för att hitta Martin Ljung.
Kjell Sundvall verkar också klok.
Alkberg tror jag du nämnt och han verkar faktiskt vara härligt djup, ingen muntergök direkt.
+1

Sv: Träff!
Yoda Marklund: 😂 Bra nivå på trakaserierna där! Lagom elakt!
+2

Sv: Träff!
Peter:

Du har bevisat att det finns vettiga Lulebor, ingen tvivlar att du at en genuin supporter. Inte ditt fel att du haft oturen att fodas in i detta supporterskap ;-)
+4

Träff!
Vad säger Sven å andra som eventuellt tvivlar på mig som Lulesupporter om en träff i Delfinen på fredag? Jag kommer i matchtröja, med säsongskort och andra Luleattiraljer! Vad sägs om översta rasen på sektion B, rad 21 tror jag det är! Nån som kommer?
+3

1980032 · »